Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ”Respect în trafic” 2023, în județul Alba. Marșul moto de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic a ajuns în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| ”Respect în trafic” 2023, în județul Alba. Marșul moto de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic a ajuns în Alba Iulia

Astăzi, 13 mai, aproape 400 de motocicliști au ajuns în Municipiul Alba Iulia, în cadrul unei campanii de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic, intitulată „Respect în trafic”, aflată la cea de-a XII-a ediție.

Citește și: Calendar EVENIMENTE culturale 2023 în județul Alba: Când și unde vor avea loc

Campania se adresează conducătorilor de autovehicule în sensul conştientizării acestora, că în trafic se află şi conducători de vehicule pe două roţi.

Scopul campaniei este de reducere a numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi participanţii la trafic din această categorie.

YouTube video

Acest eveniment se va desfășura în două etape, în două weekend-uri succesive. În prima etapa (5-6 Mai), vor fi cuprinse județele SM, SJ, MM, BH și Bekes din Ungaria. Iar în a doua etapă(13 Mai), traseul marșului moto va parcurge județele CJ și AB.

Pe raza de desfășurare a etapei II, evenimentul „Respect În Trafic” va fi realizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj/Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj/Alba și nu în ultimul rând primăriilor din orașele Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Sebeș și Cugir.

Citește și: CALENDARUL evenimentelor din Alba Iulia 2023: Data exactă la care vor avea loc fiecare

Adunarea este la ora 11.00 în parcarea Emerson – Cluj-Napoca, iar plecarea in coloană la ora 12.00.

12.00 Cluj Napoca – Parcare Emerson
13.30 Turda – Piața Republicii
15.30 Aiud – Str. Iuliu Maniu
17.00 Alba-Iulia – Parcare Stadion Cetate
16.30 Cugir – Piața Consiliul Europei
19.15 Sebeș – Închidere marș moto

YouTube video

”Motocicliști de pretutindeni, vă așteptăm într-un număr cât mai MARE! Până atunci vă dorim s-aveți o viață faină și asfalt uscat!”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea