FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Noul magazin LIDL din centrul Municipiului Alba Iulia, mai aproape de a fi finalizat!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Indiferent de condițiile speciale impuse de vreme sau de pandemie, compania germană LIDL își continuă lucrările la magazinul din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în Centru, în zona Pieței Sifor.

Construcția noului magazin prinde tot mai mult contur și se apropie tot mai repede de finalizarea lucrării. Arhitecții dezvoltatorului au propus de data aceasta o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.

Mai mult, potrivit documentației, discounterul german Lidl ar urma să își mute aici birourile și activitatea regională.

Primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419