Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO. Noi amenzi pentru bicicliștii albaiulieni care au traversat peste podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Luni după-masa, polițiștii de la locală din Alba Iulia au ieșit la datorie, în Cetatea Alba Carolina. I-au avut în vizor pe bicicliștii care traversau peste podul de sticlă.

ELIT

Poliția locală a municipiului Alba Iulia a sancționat luni după-masa bicicliștii care nu au respectat indicatorul care le restricționează accesul pe podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina.

Tinerii și nu numai care au ales să ignore indicatorul amplasat la capătul podului și care semnalizează restricția au primit avertismente sau au fost amendați de polițiștii locali. Amenda este între 100 – 300 lei.

Podul lung de 140 de metri și lat de 6 metri prezintă pe întreaga suprafață urme vizibile de frânare, ciobituri și crăpături, iar măsura a fost cel mai probabil luată pentru a evita deteriorarea acestuia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 26 august 2019 at 23:44

podul ala trebuie demolat pentru ca e un kitsch nefunctional. Demolat pe banii celor care au avut „ideea creata” sa-l construiasca. Tot de la ei trebuie luati banii cheltuiti degeaba pe acest pod !

Comentariile sunt oprite