FOTO/ VIDEO/ Ministrul Dezvoltării în vizită la Alba Iulia, la Colegiul Economic, Parcul Unirii și Sala Unirii promite ”marea cu sarea”

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice s-a aflat, marți, într-o vizită de lucru în judeţul Alba.

El a avut o întâlnire cu autorităţile publice locale din judeţ, la Instituţia Prefectului Judeţului Alba, după care a verificat stadiul lucrărilor la obiective de investiţii realizate în municipiul Alba Iulia: Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”; Podul Marii Uniri; Sala Unirii; Strada Brânduşei.

”De foarte multe ori anumiți colegi din politica românească spuneau ce nu a făcut Guvernul României sau Partidul Social Democrat pentru acest oraș. Am făcut foarte multe și investim în continuare sume impresionante pentru un simbol al României cum este municipiul Alba Iulia dar și pentru foarte multe comunități din acest județ, fie că discutăm de sate din Țara Moților, fie că discutăm de orașe și municipii. Investim multe milioane de euro inclusiv în municipiul Alba Iulia, acasă la unul dintre cei care candidează pentru alegerile europarlamentare”, a declarat ministrul:

Ministrul Suciu a mai declarat că a primit asigurări din partea constructorului, că lucrările de reabilitare de la Colegiul Economic vor fi finalizate înainte de termen.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...