Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO/ Ministrul Dezvoltării în vizită la Alba Iulia, la Colegiul Economic, Parcul Unirii și Sala Unirii promite ”marea cu sarea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice s-a aflat, marți, într-o vizită de lucru în judeţul Alba.

El a avut o întâlnire cu autorităţile publice locale din judeţ, la Instituţia Prefectului Judeţului Alba, după care a verificat stadiul lucrărilor la obiective de investiţii realizate în municipiul Alba Iulia: Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”; Podul Marii Uniri; Sala Unirii; Strada Brânduşei.

”De foarte multe ori anumiți colegi din politica românească spuneau ce nu a făcut Guvernul României sau Partidul Social Democrat pentru acest oraș. Am făcut foarte multe și investim în continuare sume impresionante pentru un simbol al României cum este municipiul Alba Iulia dar și pentru foarte multe comunități din acest județ, fie că discutăm de sate din Țara Moților, fie că discutăm de orașe și municipii. Investim multe milioane de euro inclusiv în municipiul Alba Iulia, acasă la unul dintre cei care candidează pentru alegerile europarlamentare”, a declarat ministrul:

YouTube video

Ministrul Suciu a mai declarat că a primit asigurări din partea constructorului, că lucrările de reabilitare de la Colegiul Economic vor fi finalizate înainte de termen.

[nggallery id=7134]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea