Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Măsură nouă împotriva COVID-19 la Alba Iulia: Un atomizator de pulverizare, de mare capacitate, dezinfectează întreg municipiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca măsură în lupta de combatere a virusului COVID-19, reprezentanții administrației locale au pus la bătaie un atomizator de mare capacitate, pentru a dispersa în atmosferă substanțe dezinfectante efervescente, ca măsură de combatere a virusului COVID-19.

Acțiunea de pulverizare a municipiului, realizată de Polaris M Holding, la comanda Primăriei Alba Iulia, va începe în această seară, începând cu ora 18 și va dura până când întreg orașul va fi dezinfectat.

Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, spătămâna viitoare va ajunge un alt atomizor „mai special”, fabricat de firma Volvo, cu ajutorul căruia substanța dezinfectantă pulverizatoare va putea ajunge pe toate aboslut suprafețele propuse în traseul stabilit de atutorități.

„Față de toate celelalte măsuri pe care le-am luat deja și le sțim cu toții, astăzi avem o mașină, care are un atomizor special cu care vom face tot municipiul Alba Iulia, iar săptămâna viitoare vom primi un altul, mai special, care este nou-nouț, mi se pare de la firma Volvo.

YouTube video

Acesta este ca o pulverizare, ca niște aerosoli, care merg peste tot, pe traseele pe care le vom face cu mașina. Ajung până pe trotuare, pe zona verde, lângă case, pe lângă toate instituțiile cuprinse pe acest traseu, pe care-l vom face în seara aceasta și la noapte”, a declarat Paul Voicu, pentru ziarulunirea.ro.

Acțiunile vor continua și săptămâna viitoare cu celălalt atomizor, mult mai complex, va reuși să facă realizeze o ceață și o atomizare mult mai compactă prin cele 8-9 guri de suflare.

Astfel, atomizatorul performant, care va sosi, va avea capacitatea de aproape 8 ori mai mare decât cel folosit în această săptămână, care are doar o singură gură de pulverizare, având capcaitatea de rotire la 45 sau 180 de grade, în funcție de direcționare.

[nggallery id=7858]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea