Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO. Manele, gunoaie și scuipat de coji de semințe în curtea unui liceu din Alba Iulia. Cum se distrează tinerii în ultimele săptămâni de vacanță

Manele, gunoaie și scuipat de coji de semințe în curtea unei școli din Alba Iulia. Cum se distrează tinerii în ultimele săptămâni de vacanță.

ELIT

Un albaiulian a trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro câteva fotografii, rugându-ne să semnalăm o problemă. În Alba Iulia, în curtea Liceului cu program Sportiv, mai mulți tineri își petrec seară de seară timpul liber din perioada vacanței, lăsând în urmă o mizerie de nedescris: coji de semințe, ambalaje goale și doze de suc.

“Cum e posibil ca în curtea unei școli, unde totul ar trebui să fie curat, liniștit și frumos, să întâlnești grupuri mari de tineri care stau pe tribunele din jurul terenului de sport, fac mizerie, gălăgie chiar și până seara târziu.

Nu e normal să se întâmple aşa ceva, dar avem şi persoane care nu înţeleg să se comporte civilizat. Nu ştiu dacă în propria locuinţa se comportă la fel, ţine de educaţie acest lucru şi de cei şapte ani de acasă”, se întreabă cetățeanul care a fotografiat totul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 26 august 2019 at 22:36

hehehe… se pare ca e adevarat ce citisem cu aproape 20 de ani in urma la baie la baieti in cladirea universitatii: „Viitorul tarii e in mainile tale!” Cat adevar!
Acum cand accesul la informatie e mai usor si mai rapid ca niciodata, majoritatea alege sa fie ignorant, dobitoc si sa involueze. Cauta aprecierea imediata. Cu aprecierile nu pot hrani un om, daramite o familie. Trist…
Trist…

Votul tau conteste 27 august 2019 at 11:08

Lasa nene ca astia is numa buni de scos la vot de catre Esca, Mircea Bravo si alti asa zisi influenceri

projustice 30 august 2019 at 15:59

vina este al autoritatilor locale, care nu ofera alte spatii publice de ,, distractie,, acestor tineri. si in mediul rural e la fel datorita faptului ca in apropierea scolilor autoritatile locale dau avize pentru deschiderea de baruri sau terase ale barurilor si tinerii se refugiaza cu cate o berica la umbra scolii , unde isi pot face si nevoile nestingheriti, deoarece barurile nu au WC, si pot sparge seminte ( si zgaraia pereti sau sparge geamuri) asa cu offf-ul ca …au ,, trecut anii ,,

Comentariile sunt oprite