Ziarul Unirea

FOTO VIDEO| Inundații la Alba Iulia: Ploile de sâmbătă și duminică au inundat mai multe străzi. ,,Mica Veneție” a Transilvaniei

În imaginile culese din mediul online se poate vedea un ,,peisaj” cu care albaiulienii s-au obișnuit în această ultimă perioadă, din cauza vremii tot mai instabile și a ploilor din ce în ce mai dese.

Transformat pentru a doua oară într-un timp așa de scurt în ,,Veneția”, așa cum cetățenii nostri s-au decis aproape unanim să îl numească, orășelul nostru cu greu poate ține față acestor atacuri nemiloase ale Naturii.

ELIT

Pe alocuri, nivelul apei este până la genunchi, mașinile circula cu grijă prin micile ,,pârâiașe” care s-au format, iar, în zona Cetate, sensul giratoriu de lângă fostul magazin ,,Mercur” a fost furat din nou de ape, în locul său stând o mașină a Poliției.

La fel se poate spune și despre zonele Dedeman și Gară, unde apele au creat probleme pentru soferi și pietoni.

Reamintim că, ANM a emis o atenționare COD PORTOCALIU de furtună în Alba, valabilă de sâmbătă la ora 9:00 până duminică la ora 22.00. Sunt prognozate averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419