Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO/ Incendiul de la Solina Alba Iulia – imagini TERIFIANTE de la locul dezastrului: Pompierii se luptă de 5 ore cu focul care a DISTRUS în totalitate clădirea. Pentru stingere se pompează apă din râul Ampoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La fabrica Solina (fosta Supremia) din apropiere de Alba Iulia, forțe de intervenție din patru județe acționează în continuare pentru stingerea în totalitate a incendiului. A fost nevoie de pomparea apei din râul Ampoi, care trece la mică distanță de locul dezastrului, pentru a stinge focarele din interiorul halei.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ FOTO/ VIDEO: Incendiu PUTERNIC la fabrica SOLINA. Clădirea este mistuită de flăcări

CITEȘTE ȘI: Video aerian/ Imaginile dezastrului de la fabrica Solina, fosta Supremia, din Alba Iulia. Nor de fum imens asupra orașului. Populația avertizată prin sistemul RO-Alert

”La ora aceasta intervenția este în derulare, mai există în interiorul fabricii focare și se lucrează la localizare și lichidare”, a declarat Ovidiu Costea, purtător de cuvânt al ISU Alba.

La fața locului se află, în total, 100 de pompieri din Alba, Hunedoara, Sibiu și Cluj. Aceștia au evacuat și 10 camioane aflate în incintă, în apropierea rampei de încărcare. La ora 11.40 intervenția era încă în derulare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Incendiul DEVASTATOR de la fabrica Solina din Alba Iulia – ”Focul s-a extins extrem de repede dinspre spatele fabricii în față. Vor fi mari probleme cu linia tehnologică, producția nu se va putea relua decât după luni bune”

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Prefectul de Alba despre incendiul care a MISTUIT fabrica Solina: ”Din primele verificări nu este o situație care pună în pericol viața și sănătatea persoanelor”

Încă de la izbucnirea incendiului au fost transmise mesaje de avertizare prin Ro-Alert, prin care populația municipiului Alba Iulia a fost înștiințată cu privire la măsurile de autoprotecție care se impun în aceste situații, respectiv închiderea ferestrelor și ușilor pentru că s-a degajat o cantitate foarte mare de fum.

Prezent la locul incendiului, Dănuț Hălălai, prefectul de Alba, a declarat că nu este o situație care să pună în pericol viața și sănătatea localnicilor.

[nggallery id=6715]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea