FOTO, VIDEO. Elevi de la 15 unități de învățământ gimnazial au vizitat Colegiul Economic din Alba Iulia, de Ziua Porților Deschise

Elevi de la 15 unități de învățământ gimnazial, din Alba Iulia și comunele din împrejurimi, au vizitat, vineri, Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, de Ziua Porților Deschise, pentru a cunoaște oferta educațională.

Colegiul Economic din Alba Iulia școlarizează pe ruta liceu tehnologic, în domeniul economic, comerț, turism și alimentație, dar și pe ruta profesională, pe trei ani, în domeniul alimentație, calificări bucătar și ospătar.

Evenimentul Ziua Porților Deschise a început printr-un careu, la care au fost prezenți în mare parte elevi din anii terminali, dascăli, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Alba, ai Consiliului Județean Alba, președintele Ion Dumitrel și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, directorul Sorin Chirilă.

Cristian Dincă, directorul Colegiului Economic, a declarat că sunt așteptați elevi de la 15 unități de învățământ, din Alba Iulia, Școlile Vasile Goldiș, Mihai Eminescu și Avram Iancu, dar și de la comunele din împrejurimi Vințu de Jos, Cricău sau Meteș.

Totodată, el a precizat că elevii de clasa a VIII-a vor vedea sălile de clasă, echipamentele didactice, laboratorul de informatică, iar în programul activităților figurează cerc de folclor, cerc de pictură pe sticlă, demonstrații sportive, dar și activități specifice pentru bucătărie.

În acest an, Colegiul Economic din Alba Iulia va avea circa 220 de absolvenți.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...