Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Deva – CSM Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0), în meci amical întrerupt în minutul 88 ! „Alb-negrii”, eșec în final, cu nigerianul Kelachukwu între buturi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a încheiat cantonamentul centralizat de la Zlatna, cu un meci amical, al treilea într-o săptămână, o partidă pierdută, scor 0-1 (0-0), pe teren sintetic, în deplasare cu CSM Deva (liderul Seriei 7), cu un gol încasat în minutul 82, când între buturi era Joseps Kelachukwu, învins de Bloj (reluare din 6 metri, după o lovitură liberă de la 25 de metri executată de Stelea și respinsă în față de nigerian).

*Dăscălescu: „E ultimul amical cu Deva!”

O întâlnire tensionată, cu două cartonașe roșii în actul secund Filipaș și E. Codrea, un gol anulat oaspeților în debutul jocului și multe momente încinse, s-a încheiat mai repede (la un diferend între Ștefan Nanu și Adnan Benkirat) pentru a se evita și alte evenimente. „Este ultimul meci amical care-l disputăm cu Deva. Ni s-a anulat un gol din cauza vântului, a fost mereu scandal, intrări tari, presiune pusă de pe margine, cu jucători noștri loviți. Nu e normal. Nu câștigăm nimic din asemenea jocuri de pregătire„,a precizat Mihai Dăscălescu, oficialul oaspeților.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noi venim după 3 săptămâni de pregătire centralizată, s-a simțit acest lucru. Exista posibilitatea să nu pierdem acest meci, dar a intervenit greșeala personală a portarului. Cred că suntem pe un drum bun, trebuie să ne regăsim prospețimea. O parte dintre jucătorii veniți s-au integrat mai bine, alții mai puțin. Intrarea în play-off este un obiectiv. Nu ne dăm la o parte, dacă există posbilitate să ne ducem spre locul doi”, a precizat Marcel Rusu.

Partida, una aprigă, s-a întrerupt cu câteva minute înaintea finalului, din pricina nervilor și tensiunii, nereluându-se.

În al 4-lea test al iernii, „alb-negrii” i-au avut în formula de start pe tinerii Harangozo și V. Domșa, dar și pe portarul Raț (venit de la Aurul Brad). În final, între buturi a debutat portarul nigerian de 19 ani Joseph Kelachukwu, care a fost învins de Bloj la câteva minute după ce a intrat în teren. „Am întâlnit un adversar bun, cu agresivitate, o echipă care va prinde play-off-ul, având un fotbalist precum Cristea, creierul echipei„, a sintetizat Ștefan Nanu,

Întâlnirea a fost dominată de deveni, care au lovit de trei ori barele în prima repriză prin Asztaloș, Doboș și Popescu. Albaiulienii au disputat până în prezent 4 partide de verificare, 4-4 cu Retezatul Hațeg (la Deva), 2-5 cu CSC Șelimbăr (la Blaj), 7-0 cu GT Sport (la Ighiu) și 0-1 cu CSM Deva.

CSM Deva: Bădescu – Aszalos, Vișan, D. Creciunesc, Doboș – Iana, Pencea, Stelea, Bloj- Popescu, Dănăilă; au mai intrat Furmuzache, Bedea, Kelemen, Filipaș, Benjamin. Antrenor Ștefan Nanu.

CSM Unirea: Raț (78, Kelachukwu) – Harangozo (46, Bârdea), I. Grozav, Benkirat, E. Codrea (63, Banienschi) – Mâlnă (83, Borza), C. Cristea (76, Bordonando), V. Domșa (46, Roșu), Fetița (76, Sebaș), Indrei – Agbomonyi (46, Madangi). Antrenor Marcel Rusu. Accidentați: Circov, P. Codrea, Dehelean și C. Dănilă. Nu au intrat Sîntoma, Iovicin, Lupea, Oneț, F. Morar.

Mai sunt jocuri de verificare cu Viitorul Sântimbru (miercuri, 22 februarie, la Galtiu), Viitorul Vama Seacă (25 februarie), Inter Sibiu (1 martie) și Șoimul Băița (4 martie).

Foto: Amarildo Szekely


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea