FOTO-VIDEO: Cristian Coroian, fostul antrenor al Metalurgistului Cugir, învață să trăiască, după drama trăită acum 4 ani

În 22 iulie 2015, Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir, a suferit un atac cerebral, în timpul unei ședințe de pregătire a divizionarei terțe de sub Drăgana. Acum, după aproape 4 ani, “Coro” învață să vorbească și să meargă, luptând practic pentru viață, trecând peste marea încercare a destinului, alături de soția sa Roxana. Antrenorul Cristian Coroian a pregătit echipa din Alba timp de 10 luni, între octombrie 2014 și iulie 2015.

Azi, după 4 ani, Coro e etalonul unei recuperări remarcabile și luptă în continuare pentru a-și recăpăta complet mersul și aptitudinile de a vorbi, a citi și a scrie“, se arată în tulburătorul articol apărut pe gsp.ro

În preajma Sărbătorilor Pascale, Gazeta Sporturilor a publicat un reportaj excelent și în același timp cutremurător, în care Cristian Coroian își prezintă prezentul, printr-un interviu, imagini foto și video. Ajuns la 46 de ani, Cristian Coroian nu s-a dat bătut și luptă în continuare pentru a-și recăpăta viața, fiind un adevărat exemplu despre modul ce înseamnă să lupți!

Mai multe detalii puteți citi in link-ul ce urmează:

VIDEO+FOTO Reportaj tulburător! Cristi Coroian, fostul atacant al lui CFR Cluj, reînvață să meargă și să vorbească după atacul cerebral suferit: „Tă-nă-ta-te!”

Sursa: Gazeta Sporturilor

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...