Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO| Concertul trupei Vunk, la Alba Iulia: Trei ore de magie, emoție și muzică de calitate, cu sala plină

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concert vunk alba iulia23Aflată în turneu național – ”Înconjurul lumii”, trupa Vunk s-a oprit marți la Alba Iulia, unde a susținut un super concert acustic pe scena Casei de Cultură a Studenților. Mai bine de trei ore, albaiulienii prezenți la spectacol au avut parte de momente speciale, cu lumini, muzică de calitate și sentimente nebănuite, iar finalul a fost unul apoteotic –  o jumătate de oră fanii au cântat alături de formație, din picioare.

concert vunk alba iulia01Concertul trupei Vunk a umplut, marți seara, sala Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia de fani, dornici să-i vadă și să-i asculte. Iar spectacolul adus pe scenă de membrii formației a fost peste măsura așteptărilor celor din public. Spectatorii au avut ocazia să descopere cele mai bune piese ale trupei reorchestrate într-o cu totul altă formă, cu alt sound și alte ritmuri, care au adus un surplus de magie și emoție întregului eveniment.

De la piese precum „Prăjitura cu Jeleu”, „Pleacă”, „1000”, „Numai la doi”, ”Curat”, ”Fiecare” sau „Așa și!?” au fost cântate de artiști, nu înainte însă să spună povestea fiecăreia dintre melodii.

Concertul a fost cu atât mai special cu cât, alături de membrii trupei, pe scenă au urcat cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie. De asemenea, tot în cadrul concertului, au urcat pe scenă Alexandra Ușurelu, în deschidere,  și Alexandra Crișan.

concert vunk alba iulia08Alexandra Usurelu e o tânără artistă aflată la primul album, care însă deja e un nume, grație unor melodii precum ”Prețul corect”, „Ceva se întamplă cu noi”  sau „Nopțile trec”.

Artista, care a colaborat cu Mircea Vintilă, dar si cu Vunk, își lansează albumul numit „La capătul lumii”, titlu dat de o piesă care beneficiază și de un videoclip special, și care, de astfel a fost cântată și pe scena de la Alba Iulia.

Alexandra Crişan are o voce incredibilă, talent, carismă, ştie să transmită emoţie publicului şi a fost una dintre cconcert vunk alba iulia26ele mai iubite concurente de la X Factor. Pe scenă la Alba Iulia, a cântat în duet cu liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, piesa ”Ploaie fără nori”.

”Privește-n sus și fă-mi cu mâna” a fost piesa care a ridicat sala în picioare, iar de aici încolo, mai bine jumătate de oră, fanii au cântat alături de artiști cu mâinile sus.

În timpul concertului, spectactorii au fost invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare care este visul lor, pentru cea mai mare colecție de visuri pe care își dorește să o realizeze Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, iar la final, 10 dintre acestea au fost citite în fața tuturor.

Dacă unii dintre albaiulieni visează să aibă bani să plătească factura la curent, alții își doresc să facă înconjurul lumii.  La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

La Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor a fost plină de studenţi care ne-au făcut să ne simţim tare bine şi-au făcut o super atmosferă. Vă mulțumim ! Sperăm să revenim curând aici. Până atunci, nu uitați salutul nostru!”, a scris trupa Vunk pe pagina de socializare Facebook.

[nggallery id=493]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea