Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO Concert de colinde pentru Ciprian, micul pianist, bolnav de cancer. Colegii vor să-i salveze viața! Îi poți ajuta și tu

Ziarul Unirea

Publicat

în

concert de caritate Ciprian14Colegii lui Ciprian de la Liceul ”Regina Maria” din Alba Iulia au organizat joi, de la ora 17.00, un concert de colinde, pentru Ciprian, micul pianist, care a fost diagnosticat, în urmă cu câteva săptămâni, cu o boală ”necruțătoare”, dar care poate fi învinsă cu ajutorul nostru, al tuturor.

Concertul a fost organizat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, intrarea a fost liberă, însă cei cu suflet mare și cu posibilități financiare au putut face donații. Sala a fost aproape plină, iar concertul ținut mai bine de ciprian60 de minute.

Ciprian are 13 ani, iar singura lui șansă este o intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la o clinică de specialitate din Paris.  Concertul a fost un pas mic, dar important pentru viața tânărului Ciprian, elev în clasa a VII-a A.

Pentru donații s-au deschis trei conturi la Banca Transilvania, după cum urmează: CLAMBA ANA – EURO: RO05BTRLEURCRT00T7590601; RON: RO44BTRL00101201T75906XX;  USD: RO45BTRLUSDCRT00T7590601.

Pentru detalii, o puteţi contacta pe doamna Creţu, la telefon nr. 0758/900675. Veniţi în sprijinul lui Ciprian şi se va petrece o minune, pentru el! Cu ajutorul nostru, al tuturor, căci minunile dumnezeieşti se înfăptuiesc prin oameni!

[nggallery id=2741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea