FOTO, VIDEO. Ceremonia de absolvire și premiere, la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca – Extensia Alba Iulia: Primăria le-a oferit cea mai înaltă distincție pe care municipiul o dăruiește

Absolvenții Promoției 2018 a Universității Tehnice Cluj-Napoca – Extensia Alba Iulia au avut, vineri, la Casa de Cultură a Studenților, ceremonia de absolvire, la care au participat și reprezentanți ai mediului de afaceri și ai Primăriei – parteneri ai acestei instituții de învățământ superior.

La ceremonie au fost premiați cei mai merituoși absolvenți, inclusiv de către primărie care, prin viceprimarul Gabriel Pleșa, le-a oferit cea mai înaltă pe care Alba Iulia o dăruiește – Urbis Grates.

”Județul se bazează mult pe dumneavoastră, avem nevoie de forță de muncă tânără, pregătită în domeniul tehnic. Iată, datorită și dvs., domnilor profesori și a dvs., doamnelor și domnilor absolvenți, județul are una dintre cele bune creșteri economice din România (…) Lucrurile merg în direcția bună”, a spus Gabriel Pleșa, care este de profesie inginer.

După discursuri, rând pe rând, absolvenții și-au luat diplomele, primind aplauze de la familiile și prietenii lor, care se aflau în sală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...