FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Noi elemente au fost montate la supratraversarea peste A1. TRAFIC rutier ÎNCHIS pe autostrada Sibiu-Orăștie

Autostrada A1 Orăștie-Sibiu, este ÎNCHISĂ traficului rutier începând de joi dimineața de la ora 9.00, timp de 24 de ore. Noi elemente au fost montate la viitorul Nod Rutier Sebeş de pe Autostrada Sebeş-Turda.

Autostrada Orăștie-Sibiu (A1) este închisă în data de 10 octombrie 2019 pentru 24 de ore, între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), în vederea efectuării unor lucrări la realizarea Nodului Rutier Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10).

Circulația rutieră pe autostrada A1 este închisă între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) și se va devia pe DN 1(E81) și DN 7 (E68).

Pentru lucrările de realizare a Nodului Rutier Sebeș (conexiunea A10 cu A1 și DN 1) sunt programate următoarele activități:

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm);

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie-Turda.

Tot astăzi va începe atât montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN05, cât și montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN02.

Traficul rutier pe autostrada A1 va fi închis timp de 24 de ore, respectiv până în data de 11.10.2019, ora 08:00.

Închiderea circulației pe autostrada A1 și devierea traficului rutier pe DN 1 și DN 7 se realizează în baza unui aviz comun CNAIR SA și IGPR – Direcția Rutieră, cu respectarea condițiilor prevăzute în documentul de avizare.

Devierea traficului se face pe parcursul celor 24 de ore după cum urmează:

Direcția Sibiu – Deva: ieșire de pe A 1 la sens giratoriu (zona Iviniș) – strada M. Kogălniceanu – strada A. Bena – DN 7 – intrare A1 Vințișoara

Direcția Alba Iulia – Deva: Sebeș – strada M. Kogălniceanu – strada Augustin Bena – DN 7 – intrare A1 la Vințișoara

Direcția Deva-Sibiu: ieșire de pe A1 la Vințișoara, acces pe DN 7 spre Sebeș – strada Augustin Bena – strada Mihail Kogălniceanu – bretea acces A1

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...