// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ VIDEO: Albaiuliencele Andreea și Nicole, împreună cu Delia din Șimleul Silvaniei – trupa ”3 O’Clock”, în Gala Live de la X Factor!

Albaiuliencele Andreea Alexeevici, Nicole David și Andrada Ivan din Șimleul Silvaniei, tinerele frumoase și talentate care formează trupa 3 O’Clock vor putea fi văzute și ascultate, vineri, 9 decembrie, la Gala Live de la X Factor.

clock”Mulțumim fiecăruia dintre voi pentru mesajele frumoase și susținerea pe care ne-o oferiți!!! Este foarte important pentru noi să știm că cei de acasă ne sunt alături! Ne-am simțit prea puțin în elementul nostru la duel, cântând cu negativ, dar abia așteptăm prima GALĂ LIVE, unde va fi cu noi bandul The Colours! Vineri, 9 decembrie, ora 20.30, contează doar VOTUL PUBLICULUI și așteptăm voturile voastre prin mesaj la 1313, cu textul „3oclock”!”, transmit tinerele pe pagina de Facebook.

Două foste eleve ale Liceului de Arte din Alba Iulia studiază acum în Cluj Napoca. Ele au concertat și pe scenele din municipiu tot sub numele de 3 O’Clock, dar împreună cu o altă colegă de aici.

”3 o’clock este un trio vocal format din Nicole, Delia şi Alexa. Ele aduc cu fiecare apariţie atmosfera anilor ’30, prin vestimentaţie şi stil, dar mai ales prin muzică. Ritmurile de swing, blues si boogie creează întotdeauna un concert de neuitat.
Fetele sunt susţinute şi de instrumente muzicale, în diferite formule: fie de sonoritatea inegalabilă a contrabasului, fie de melosul spaniol al chitarei, fie de culorile fascinante ale percuţiei africane, sau de energia debordantă a tobelor şi, de ce nu, poate chiar toate la un loc! Efectul este unul neasteptat şi rămâi surprins de fiecare dată!” – se arată în prezentarea trupei.

FOTO/ VIDEO: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ VIDEO: Albaiuliencele Andreea și Nicole, împreună cu Delia din Șimleul Silvaniei – trupa ”3 O’Clock”, în Gala Live de la X Factor!

  1. dolfi 06.12.2016 la 22:47

    super! felicitari! bravo pentru genul muzical abordat si „intrarea” in atmosfera acelor ani!