Rămâi conectat

Sport

FOTO: Victorie extraordinară în Cupa României, CSU Alba Iulia-ICIM Arad 77-72

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-ICIM Arad Cupa Romaniei 6În primul meci oficial din 2014, CSU Alba Iulia a întâlnit formaţia campioană a României, ICIM Arad în prima manşă a sferturilor Cupei României. Deşi a avut absenţe importante în lot, Miroslav Popov a pregătit o echipă care nu numai că a făcut faţă Aradului, ci care a adus la Alba Iulia a doua victorie din istorie în duelurile directe.

Fără două jucătoare importante Breanna Salley şi Tiffany Brown rămase în America din cauza ninsorilor abundente, CSU Alba Iulia s-a prezentat extrem de bine în faţa liderului campionatului, ICIM Arad, formaţia care a trecut de trupa din Cetatea Marii Uniri de două ori în acest sezon în intâlnirile directe. Echipa condusă de Miroslav Popov a început meciul foarte bine şi după primul sfert albaiuliencele conduceau cu 20-14. Şi în cel de-al doilea sfert albaiuliencele au avut o evoluţie strălucită, scorul de pe tabelă la pauză fiind de 45 la 35 pentru CSU Alba Iulia. După pauză ICIM Arad a turat motoarele la maxim şi a reuşit să reducă din avantaj, iar după cel de-al treilea sfert scorul era 56-51 pentru trupa lui Miroslav Popov. În ultima parte CSU Alba Iulia a dat dovadă de maturitate, dorinţă de revanşă şi devotament pentru suporteri, iar acest lucru a dus la o victorie mare obţinută pe teren propiru în faţa echipei ICIM Arad. Scorul final al partidei a fost de 77-72.

Au marcat: Chastity Reed – 21 de puncte, Sasa Cadjo – 17, AnneMarie Părău – 14, Chadijah Whittington – 10, Larisa Toma – 8, Alexandra Uiuiu 7.

[nggallery id=982]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea