Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Vestitorii primăverii, aproape înfloriți în Alba, la mijlocul lunii ianuarie: Ghioceii rezistă chiar și gerului de afară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vestitorii primăverii, aproape înfloriți în Alba, la mijlocul lunii ianuarie: Ghioceii rezistă chiar și gerului de afară

Temperaturile neobișnuit de ridicate din ultima perioadă au dat natura peste cap, iar ghioceii au înmugurit la Alba Iulia înainte de valul de ger care a pus stăpânire oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

2023 a fost cel mai călduros an din istorie pentru România, iar zilele de până acum au adus temperaturi record în mai multe părți din țară.

Noul an a venit cu temperaturi-record pentru această perioadă, primele zile ale lui ianuarie fiind mult mai calde decât în mod obișnuit.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 21 ianuarie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturile minime vor coborî spre -20 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Temperaturile de dinainte de ger aduc aminte mai degrabă de primăvară decât de mijlocul iernii, iar vestitorii primăverii și-au făcut deja apariția pe spațiile verzi din jurul blocurilor din Alba Iulia, dar și în grădinile oamenilor.

Cu toate că gerul din ultimele zile i-a prins aproape înfloriți, firavele flori rezistă frigului și sunt gata să ne bucure privirile, dar și să ne ducă cu gândul la primăvară, imediat ce temperaturile vor începe să crească de săptămâna viitoare, potrivti prognozei meteo emise de ANM.

Meteorologii anunță, în prognoza meteo pe patru săptămâni, că vom avea temperaturi în general negative, normale pentru data din calendar. Apoi, după valul de frig, vremea va reveni la normal. Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Foto: Alexandru Andrei Micu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea