Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO| Vandalism la Sebeș: Coșurile de gunoi dintr-o stație de autobuz recent amenajată, distruse de un tânăr de 19 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vandalism la Sebeș: Coșurile de gunoi dintr-o stație de autobuz recent amenajată, distruse de un tânăr de 19 ani.

Coșurile de gunoi din stația de autobuz recent amenajată, situată pe bulevardul “Lucian Blaga”, au fost vandalizate în urmă cu două seri. Echipa de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, aflată în serviciul de patrulare, a constatat actul de vandalism.

Vinovat de distrugerea coșurilor de gunoi ar fi un tânăr de 19 ani din comuna Săsciori, care este în prezent cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Cazul a fost postat pe rețeaua de socializare facebook de către edilul municipiului Sebeș, Dorin Nistor: ”În urmă cu două seri, echipa de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, aflată în serviciul de patrulare, a constatat că în stația de autobuz recent amenajată, situată pe bulevardul “Lucian Blaga”, au fost vandalizate coșurile de gunoi. Se pare că autorul este un tânăr de 19 ani, cu domiciliul pe raza comunei Săsciori, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea