Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-UPDATE| Accident rutier MORTAL între Aiud și Miraslău. Un jandarm de 43 de ani a murit după o COLIZIUNE FRONTALĂ între un autoturism și o autoutilitară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un accident de circulație grav s-a produs, sâmbătă dimineața, pe DN1, între Aiud și Miraslău. Au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune, iar în urma impactului, o persoană a decedat.

accident aiud005UPDATE 3: Victima este T.T., în vârstă de 43 de ani, împliniți ieri, 6 martie. Bărbatul era jandarm, lucra în Aiud și locuia în satul Ciuguzel, comuna Lopadea Nouă. Era căsătorit și avea un copil în vârstă de 7 ani.

Potrivit unor surse, el a ieșit din schimbul de noapte, în jurul orei 6.00 dimineața, și a plecat cu mașina personală la Ocna Mureș. Tragedia s-a produs la întoarcere. Încă nu se cunosc cu exactitate cauzele pentru care acesta a prierdut controlul asupra autoturismului și intrat pe contrasens, lovind autoutilitara care se deplasa regulamentar.

Șoferul celuilalt autovehicul – un inginer din Bacău, angajat la o firmă subcontractantă a lucrărilor de construcție la autostrada Sebeș-Turda. El a suferit fracturi la membrele inferioare și contuzii toracice. A fost transportat la Spitalul din Aiud, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Alba pentru tratament medical de specialitate.

La locul accidentului circulația a fost blocată aproximativ o oră și jumătate.

CITEȘTE ȘI: ”Am pierdut nu numai un coleg, dar și un prieten, un camarad adevărat, un OM…” – Mesaj de la jandarmii din Alba, după tragicul accident de sâmbătă dimineața

UPDATE 2: În accident au fost implicate un Opel, înmatriculat în Alba,  și o autoutilitară cu număr de Ilfov. Din primele cercetări rezultă că șoferul Opelului a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit în plin autoutilitara. Bărbatul din Alba, în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit pe loc iar celălalt șofer a fost rănit și a fost transportat cu ambulanța la spital.

UPDATE 1: Persoana decedată a rămas blocată în autovehiculul avariat. S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, de la Detașamentul Aiud. Pompierii au constatat că victima a murit pe loc.

[nggallery id=112]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea