Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Ungheni – CSM Unirea Alba Iulia 4-3 (4-1)! Repriză de coșmar pentru „alb-negri”, ce au ratat al 6-lea val

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O primă repriză de coșmar pentru CSM Unirea Alba Iulia în duelul Unirilor de la Ungheni! Practic vizitatorii s-au trezit la 0-4, au redus ecartul, însă au ratat al 6-lea val, după ce în precedentele 5 dispute au luat maximum de puncte!

Vizitatorii au redus diferența, au ajuns la 2-4, însă au ratat două mari oportunități prin Fetița și Indrei (intervenții ecxcelente Feier), ce-i drept și Petra a lovit bara (72), însă în minutul 75 Dehelean a fost eliminat și au rămas în inferioritate (Astafei a ratat penalty-ul). În final adversari pe teren erau cei doi frați Codrea – Marian, intrat în ultimele 10 minute, și Emanuel.

O repriză de coșmar pentru „alb-negrii” ce au încasat în premieră 4 goluri într-un singur mitan.

*Marcel Rusu: „Arbitraj șmecheresc și confuz”

Rezultatul este unul mincinos, echitabil era egalul pentru că meritam un punct. Nu a fost ceea ce ne așteptam, nu-mi place să comentez arbitrajul, însă, elegant spus, s-a înclinat balanța. Primul penalty al gazdelor a fost unul inexistent, Dehelean a fost eliminat direct, am ratat și duă mari ocazii la 2-4. De mult nu am avut parte de o asemenea manieră, un arbitraj șmecheresc și confuz”, a precizat Marcel Rusu.

 

*1-0, MIN. 22: ASTAFEI deschide scorul după un contraatac școală, scăpat singur cu Iovicin, a driblat și a șutat la colțul lung

*2-0, MIN. 26: ISTRATE transfornă un penalty obținut tot de el, un 11 metri inventat

*3-0, MIN. 40: șut de senzație de la 20 de metri, în vinclu, R. GANEA

*3-0, MIN. 42: ASTAFEI a realizat dubla, la centrarea lui Piper

*4-1, MIN. 45: C: CRISTEA transformă un penalty scos de Agbomonyi

*4-2, MIN. 51: FETIȚA, golgheterul vizitatorilor, a marcat cu capul, cu boltă, peste portar

*4-3, MIN. 90: INDREI a punctat în final

În minutul 74, Astafei a ratat un penalty, șutând peste transversală, fază la care a fost eliminat Dehelan („roșu” direct)

Situația înaintea meciului din județul Mureș era: Unirea Ungheni (locul secund, 20 de puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 5-a, 18 puncte). “Alb-negrii” aveau o serie incredibilă, cu 5 victorii succesive, ajungând în calculele pentru play-off înaintea “duelului Unirilor”.

 

Echipe:

Unirea Ungheni: Feier – Suslak, Birtalan, R. Balint, R. Ganea, Onișor, Vînău, Piper, D. Rusu, Astafei, Fl. Istrate/ cpt; rezerve Vlasa, Petra,  Sămărghițan, Chiorean, T. Radu, L. Moldovan, M. Codrea, Ciubăncan, M. Moldovan. Antrenor Flavius Sabău.

CSM Unirea: Iovicin – Bârdea (61, Epure), Dehelean, Benkirat, E. Codrea – Sebaș (61, Harangozo), C. Cristea/ cpt, Mâlnă (70, R. Ivan), Circov (28, Indrei) – Fetița – Cîrloanță (28, Agbomonyi); rezerve N. Itu, A. Moldovan, Banienschi, Lupea. Antrenor Marcel Rusu

Arbitri Cr. Pascu (Sibiu), Fl. Andrei (Oradea), Cr. Gozman Pop (Oradea) Observatori C. Danciu (Hunedora), M. Băcescu (Brașov)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea