Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia și-a prezentat antrenorii pentru retur: Adrian Bicheși – principal, Marcel Rusu – secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Bicheși – principal și Marcel Rusu – secund, sunt antrenorii cu care Unirea Alba Iulia va ataca returul Ligii a 3-a, după ce Adorian Himcinschi și-a prezentat demisia, aceștia fiind prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă s-a vehiculat faptul că în staff-ul tehnic se va afla și Alin Hancăș – blăjeanul a declinat oferta, invocând motive personale. Bicheși și Rusu vor fi ajutați și de Mircea Oprea.

Bicheși revine în „alb-negru” după șase ani, acesta părăsind juniorii Unirea în 2012, la nivelul primei echipe fiind implicat în 2010 la prima echipă, după ce Unirea Alba Iulia a retrogradat din Liga 1.

*Bicheși: „Numirea la Unirea este o provocare!”

Am acceptat cu drag această propunere. Este o adevărată provocare pentru mine. Ne propunem să ne facem un stil de joc propriu, prin care să atragem spectatorii la stadion. Venirea lui Alin Hancăș ne-ar fi fost de real folos. Avem un lot tânăr și credem în potențialul echipei. Jucătorii trebuie să înțeleagă că suntem Unirea Alba IUlia, și trebuie să se simtă aceasta în atitudinea din teren„, a spus noul „principal” al Unirii.

În retur ne propunem să creștem foarte mult pe partea ofensivă, să se vadă o schimbare în bine, să jucăm fotbal, iar jucătorii să ia prime. Vrem să creăm o echipă care de la anul viitor să se bată la promovare. Alin Hancăș este  un om pe care ni l-am dorit în club, dar nu se poate momentan. Poate din vară o să vină și alți oameni lângă noi, poate și domnul Țălnar”, a punctat Mihai Dăscălescu.

Luni, la ora 15.00, pe „Cetate”, divizionara terţă Unirea Alba Iulia are prevăzută întâiul antrenament din anul 2018, şedinţă de pregătire în care Selagea şi compania vor face cunoştinţă cu noii antrenori ce se vor ocupa de destinele „alb-negrilor” în primăvară: Adrian Bicheşi – antrenor principal şi Marcel Rusu – antrenor cu portarii (implicit se încheie colaborarea cu Iulian Doda).

Formaţia din Cetatea Marii Uniri este singura din judeţ ce va aborda returul cu o altă formulă a băncii tehnice, mutare produsă după ce Adorian Himcinschi şi-a înaintat demisia la finele turului, lăsând echipa pe locul al şaselea în Seria a 5-a din Liga a 3-a. La reunire vor fi prezenţi S. Iacşa şi Goguţa (reveniţi după problemele medicale ce i-au împiedicat să joace în toamnă), juniorii Captiu, Adam şi Pojar, dar şi câţiva fotbalişti aflaţi în probe.

[nggallery id=5131]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea