FOTO: Unirea Alba Iulia și-a prezentat antrenorii pentru retur: Adrian Bicheși – principal, Marcel Rusu – secund

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Adrian Bicheși – principal și Marcel Rusu – secund, sunt antrenorii cu care Unirea Alba Iulia va ataca returul Ligii a 3-a, după ce Adorian Himcinschi și-a prezentat demisia, aceștia fiind prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă s-a vehiculat faptul că în staff-ul tehnic se va afla și Alin Hancăș – blăjeanul a declinat oferta, invocând motive personale. Bicheși și Rusu vor fi ajutați și de Mircea Oprea.

Bicheși revine în „alb-negru” după șase ani, acesta părăsind juniorii Unirea în 2012, la nivelul primei echipe fiind implicat în 2010 la prima echipă, după ce Unirea Alba Iulia a retrogradat din Liga 1.

*Bicheși: „Numirea la Unirea este o provocare!”

Am acceptat cu drag această propunere. Este o adevărată provocare pentru mine. Ne propunem să ne facem un stil de joc propriu, prin care să atragem spectatorii la stadion. Venirea lui Alin Hancăș ne-ar fi fost de real folos. Avem un lot tânăr și credem în potențialul echipei. Jucătorii trebuie să înțeleagă că suntem Unirea Alba IUlia, și trebuie să se simtă aceasta în atitudinea din teren„, a spus noul „principal” al Unirii.

În retur ne propunem să creștem foarte mult pe partea ofensivă, să se vadă o schimbare în bine, să jucăm fotbal, iar jucătorii să ia prime. Vrem să creăm o echipă care de la anul viitor să se bată la promovare. Alin Hancăș este  un om pe care ni l-am dorit în club, dar nu se poate momentan. Poate din vară o să vină și alți oameni lângă noi, poate și domnul Țălnar”, a punctat Mihai Dăscălescu.

Luni, la ora 15.00, pe „Cetate”, divizionara terţă Unirea Alba Iulia are prevăzută întâiul antrenament din anul 2018, şedinţă de pregătire în care Selagea şi compania vor face cunoştinţă cu noii antrenori ce se vor ocupa de destinele „alb-negrilor” în primăvară: Adrian Bicheşi – antrenor principal şi Marcel Rusu – antrenor cu portarii (implicit se încheie colaborarea cu Iulian Doda).

Formaţia din Cetatea Marii Uniri este singura din judeţ ce va aborda returul cu o altă formulă a băncii tehnice, mutare produsă după ce Adorian Himcinschi şi-a înaintat demisia la finele turului, lăsând echipa pe locul al şaselea în Seria a 5-a din Liga a 3-a. La reunire vor fi prezenţi S. Iacşa şi Goguţa (reveniţi după problemele medicale ce i-au împiedicat să joace în toamnă), juniorii Captiu, Adam şi Pojar, dar şi câţiva fotbalişti aflaţi în probe.

Dan HENEGAR