Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Interstar Sibiu 1-1. Juniorii lui Brumaru au dat-o de trei ori în „bară” pe Stadionul Cetate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Juniorii B de la Unirea Alba Iulia au remizat astăzi, pe Stadionul Cetate, 1-1 (1-0), cu Interstar Sibiu, în primul meci din sezonul competiţional 2013 – 2014. Scorul a fost deschis de Ştef, în primele minute ale meciului, pentru ca egalarea să fie adusă la mijlocul reprizei secunde. Elevii pregătiţi de Bebe Brumaru puteau câştiga acest meci, dacă nu o dădeau de trei ori în „bară”.

A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt. Din păcate am ratat foarte multe ocazii bune şi puteam termina primul meci cu o victorie. Joi ne aşteaptă un meci dificil în faţa celor de la Forex Braşov. Este un meci cu o echipă nouă pe care nu o cunoaştem, dar ştim că au tradiţie”, a declarat Bebe Brumaru, la capătul meciului.

Unirea Alba Iulia: Baba – Boancă, Nanu, Goguţa, Nicoară, Fulea, Varga, Ştef, Constantin, Dup, Iacşa. Au mai intrat Uţă, Olar, Maniu, Scrob şi Onacă.

[nggallery id=215]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea