Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Un spectacol pe cinste, cu dansuri, parada modei şi concerte de muzică uşoară în Pub 13, a încheiat Festivalul Naţional Studenţesc de la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dansuri ţigăneşti şi electrizante cu Flaviu’s Crew şi Ricky, dansuri de societate cu Estera şi Andrei, prezentare de modă “Apulum Girls” şi concerte de muzică uşoară cu Ruben Ciungan, Paul Tomuş şi trupa Goodday, de asta au avut parte albaiulienii prezenţi joi seara în Pub 13 din Alba Iulia. Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor, acesta marcând încheierea celei de-a XXII-a ediţie a  Festivalului Naţional Studenţesc  “Serbările Unirii”.

Dacă în prima seară a festivalului, peste 300 de albaiulieni s-au bucurat de un spectacol umoristic pus în scenă de grupul albaiulian de teatru Skepsis  (Citiţi şi O seară cu Skepsis la Casa de Cultură a Studenţilor) , la spectacolul din cea de-a doua seară, doar aproximativ 40 de albaiulieni au răspuns invitaţiei organizatorilor, însă aceştia cu siguranţă nu au regretat.

La căldura şemineului şi într-o atmosferă primitoare, cei prezenţi au avut parte de un spectacol pe cinste, diversificat,  pus în scenă de câţiva albaiulieni extrem de talentaţi.

Flaviu’s Crew şi Ricky au încântat publicul cu dansuri ţigăneşti şi electrizante, Estera şi Andrei, elevi ai antrenoarei Osvath Kinga – Kriszina, cu dansuri sportive şi de societate, iar Apulum Girls, patru fete superbe au făcut parada modei, prezentând creaţiile vestimentare ale tinerei albaiulience Ioana Sabău. Frumoasele manechine au adus în faţa publicului fiecare câte două ţinute, una pret-a-porte din colecţia 2013-2014 primăvară-vară şi cealaltă, rochii de seară.

De asemenea, cei prezenţi au avut parte de un mic concert oferit de două voci albaiuliene  extraordinare. Este vorba de Ruben Ciungan, un tânăr albaiulian foarte talentat, cu o voce superbă, câştigător al locului I  la Festivalul Naţional Studenţesc “Gaudeamus Awards” 2013 de la Braşov, şi de Paul Tomuş, un alt talent albaiulian, deja cunoscut pe plan local dar şi naţional, participant la X Factor. Cu toţii au primit diplome din partea organizatorilor.

Surpriza serii a fost concertul trupei Goodday, care  i-a încântat pe cei prezenţi cu melodii din repertoriul românesc şi internaţional pentru toate gusturile. La After Party, buna dispoziţie a fost asigurată de DJ M”Livio. Intrarea la spectacol a fost liberă.

 Vă prezentăm mai jos imagini din cadrul evenimentului:

[nggallery id=758]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea