FOTO. Un nou spațiu pentru educație și arte, în Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Asociația „Forum Apulum” a inaugurat, joi, pe strada Regina Maria din Alba Iulia, la numărul 18, un spațiu destinat activităților culturale și educaționale.

Denumit „Casa Forum”, spațiul multifuncțional va permite organizarea unei game variate de activități, de la dezbateri și expoziții la proiecții de film și ateliere de cultură civică și gândire critică/argumentare pentru elevi și studenți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Inaugurarea a cuprins un atelier de colaje, cu 15 elevi și studenți, coordonat de artistul Mihai Pâslariu și o scurtă prezentare a calendarului de activități propus pentru perioada martie-decembrie 2018, care este disponibil și pe web-siteul asociației: www.forumapulum.ro.

Invitați speciali ai evenimentului au fost artiștii Lia și Dan Perjovschi.

Următorul eveniment la Casa Forum va avea loc miercuri, 21 martie, orele 19:00 – prima proiecție de film din cadrul seriei „CineForum”, un club pentru pasionații de cinematografie.

În afara evenimentelor ce vor fi anunțate pe site-ul asociației și pe pagina de facebook (facebook.com/ForumApulum), programul cu publicul va fi de luni până joi, între orele 10:00 – 14:00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419