Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Un nou spațiu pentru educație și arte, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația „Forum Apulum” a inaugurat, joi, pe strada Regina Maria din Alba Iulia, la numărul 18, un spațiu destinat activităților culturale și educaționale.

Denumit „Casa Forum”, spațiul multifuncțional va permite organizarea unei game variate de activități, de la dezbateri și expoziții la proiecții de film și ateliere de cultură civică și gândire critică/argumentare pentru elevi și studenți.

Inaugurarea a cuprins un atelier de colaje, cu 15 elevi și studenți, coordonat de artistul Mihai Pâslariu și o scurtă prezentare a calendarului de activități propus pentru perioada martie-decembrie 2018, care este disponibil și pe web-siteul asociației: www.forumapulum.ro.

Invitați speciali ai evenimentului au fost artiștii Lia și Dan Perjovschi.

Următorul eveniment la Casa Forum va avea loc miercuri, 21 martie, orele 19:00 – prima proiecție de film din cadrul seriei „CineForum”, un club pentru pasionații de cinematografie.

În afara evenimentelor ce vor fi anunțate pe site-ul asociației și pe pagina de facebook (facebook.com/ForumApulum), programul cu publicul va fi de luni până joi, între orele 10:00 – 14:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea