FOTO: Un cugirean face show alături de Loredana! Loredana Groza! Daniel este dansatorul preferat al divei

Paul Voicu - Primar 2020

Daniel Hekkel din Gugir si Loredana Groza 2Numele său de scenă este Daniel Hekkel, este din Cugir și împlinește 23 de ani în septembrie. În anul 2009 a absolvit Colegiul National „David Prodan” din Cugir, iar în prezent este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității “1 decembrie 1918” din Alba Iulia.

Daniel nu este însă un tânăr obișnuit. De mic a fost atras de dans și de muzică, însă a știut că talentul trebuie susținut și cultivat prin multă muncă. Astfel, încă din clasa I a început să facă gimnastică si dans, sub indrumarea doamnei antrenoare Monica Cîmpean de la Clubul copiilor si elevilor din Cugir. Începând din perioada liceului a început să își câștige singur bani, ca și animator sau instructor de dans.

ELIT

Si cum orice poveste de succes se leagă mereu de numele celui care descoperă și promovează un talent, în cazul lui Daniel Groza (numele real) reușita se leagă de Alexandru Stanciu, un renumit coregraf în țară, fondator și conducător al Școlii de dans Moty Dance.

“Fără susținerea lui și increderea pe care a avut-o în mine nu aș fi fost astazi aici”, a declarat Daniel Groza pentru ziarul “Unirea”.

Mihail David - 2020

Perseverența și pasiunea pentru această artă l-a mânat pe Daniel Groza spre București, locul unde știa că se poate cu adevărat afirma. Și la doar un an de când s-a mutat în capitală, cugireanul a ajuns cel mai important dansator din trupa Loredanei, alături de care participă la toate spectacolele divei, în toată țara.

Daniel a fost repede remarcat și, după o perioadă în care a dansat în cele mai pretențioase cluburi din București, a fost angajat în mai multe proiecte, ca dansator pentru artiști în vogă precum Simona Nae, Viorica de la Clejani, Cornelia si Lupu Rednic, Adora, Cabron, Kat DeLuna și alții.

Recent, cugireanul a fost protagonistul unui articol în presa mondenă, care a publicat imagini foto și video din cadrul unui spectacol al Loredanei, în care, la un moment dat, diva și Daniel, mimau artistic scene sexuale.

sursa forto: facebook

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

7 Comentarii

alex. 14 iulie 2013 at 15:54

Mai Bresecan vezi ca nu se pronunta GUGIREAN ci CUGIREAN ,tată!

titirca inima rea 14 iulie 2013 at 15:55

pai daca-i din cugir, eu zic ca-i cugirean…

elector turmentat 14 iulie 2013 at 16:09

si mie imi plac gugirenii , sunt vecini de galaxie cu krignolienii !

Cugireanul 14 iulie 2013 at 16:58

Bravo Daniel! Meriti totul pentru ca ai reusit singur!

Horea 14 iulie 2013 at 17:52

„… la un moment dat, diva și Daniel, mimau artistic scene sexuale.”

Probabil, candva, va termina Facultatea de Drept din Alba Iulia.
Va simula oare – impreuna cu vreo Loredana – si aplicarea corecta a legilor?

un cugirean 14 iulie 2013 at 19:30

@carlos auzi bai muc, cand o sa muncesti si tu asa cum a muncit el, si cand o sa realizezi ce a realizat el, mai comenteaza. pana atunci ciocu mic, invidiosule!

CrocodilulCuPapion 15 iulie 2013 at 19:39

Mare realizare,ce sa-ti zic!..da din cur pe langa Loredana Groaza!FANTASTIC,INCREDIBIL sa dansezi alaturi de un renume mmondial cum e Lore!:)))))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...