Rămâi conectat

Sport

FOTO. Un antrenor de fitness din Alba Iulia, pe locul 2 la Concursul Next Top Trainer, organizat de revista Men’s Health, la Mamaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Antrenorul albaiulian Andrei Nelega s-a clasat pe locul 2 la Concursul Next Top Trainer, organizat de revista Men’s Health, la Mamaia. Competiția a constat în probe sportive, practice și teoretice, iar candidaților le-au fost testate intens capacitățile fizice.

”Chiar dacă nu am ajuns să câștig concursul clasându-mă pe locul 2, mi-am testat cunoștințele, mi-am depășit limitele, am acumulat experiență atât de la ceilalți concurenți cât si de la membrii juriului! Sper ca la anul sa pot participa la următoarea ediție a concursului, dar până atunci mai am de muncit și în cariera de sportiv pregătindu-mă pentru Campionatul National de Fitness organizat de Federația Română de Culturism și Fitness la Târgu Mureș unde sper sa fac o figură frumoasa! Work hard, dream big! Make it count!”, a spus, pentru ziaruluiunirea.ro, Andrei Nelega.

Concursul Next Top Trainer se află la a doua ediție și la fel ca anul precedent s-a desfășurat în două etape – semifinală și finală.

În finală s-au calificat opt concurenți, aceasta s-a desfășurat la Mamaia pe plajă și a constat în cinci probe eliminatorii, astfel încât la ultima probă au rămas trei traineri.

”Probele au fost atât practice cât și teoretice. Juriul format din doi Master Traineri Florin Cubja si Andreea Pavel alături de redactorul revistei Mihai Ghiduc au avut o misiune dificilă pentru a alege pe cei trei finaliști deoarece toți am ajuns în finală foarte bine pregătiți”, a spus Andrei, contactat de ziarulunirea.ro.

La probele practice concurenții au avut, între probe, săritura în lungime, genuflexiuni contratimp, teste de viteză sau flotări cu bătăi din palme. La proba teoretică, antrenorii au extras bilete dintr-un bol și au trebuit să exemplifice trei exerciții cu un accesoriu de fitness. La ultima probă au avut de realizat un antrenament în grup, de cinci minute, cât mai bun și mai complex.

Andrei a participat la concurs pentru a-și testa cunoștințele în domeniu. ”Datorită rezultatelor mele consider că sunt un antrenor de top”, a explicat acesta.

El este originar din Abrud, trăiește în Alba Iulia, are 24 de ani și poate fi găsit pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/nelega.andrei?fref=ts.

De asemenea, el este și instructor de TRX, antrenament funcțional ce ajută la dezvoltarea rezistenței, forței și mobilității.

[nggallery id=4375]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea