Rămâi conectat

Sport

FOTO: „U” Cluj – CS Ocna Mureș 8-0 (3-0), în primul test al anului pentru ocnamureșeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă de verificare, U” Cluj a învins  CS Ocna Mureș cu scorul de 8-0 (3-0). Diferența de valoare și de pregătire a fost evidentă, iar divizionara terță, ce are doar 10 zile de pregătire, a fost învinsă net de „șepcile roșii”, ce s-au bazat și pe fotbaliști ce au jucat cu o seara înainte pe „Cluj Arena”. În formula de start a gazdelor a fost și Răzvan Trif, jucătorul originar din Jidvei.

Pentru gazde au punctat Pires (30), Ad. Bălan (40, 80), Ze Gomes (43, 62, 73), Tescan (78, penalty), Haită (81).

Pe terenul sintetic din Parcul “Babeș”, divizionara terță a întâlnit o formație a “șepcilor roșii” compusă din jucători care nu au prins formula de start în nulul cu Rapid. Sâmbătă, 4 februarie, la Ocna Mureș, va fi jocul test cu Retezatul Hațeg.

“U”: Gorcea, Pițian, Nowak, Ispas, Horșia, Pires, I. Filip, R. Trif, Haită, Ad. Bălan, Ze Gomes; au mai intrat Păun, Tescan

CS Ocna Mureș: Fl. Stângă – Ad. Coman, Cimpoieșu, Potra, Haiduc, Căt. Creț – Guț, Al. Giurgiu, Socaci, D. Ghiță, Ceaca; au mai intrat M. Țăranu, Al. Țăranu, Bucșa, D. Mic, Cioargă, Oprinca, Toth (ultimii doi, din 2006), R. Pop, plus un juniori de la Unirea Tritenii de Jos (în probe); absenți G. Goronea și Cos. Năcreală.

Foto: FC Universitatea Cluj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea