Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Trupa „VISĂTORII” de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, locul I la Festivalul Național de Teatru de păpuși și pantomimă ”Ștefan Damian” de la Iași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iasi1Trupa ”Visătorii” de la Palatul Copiilor din Alba Iulia s-a întors acasă de la Festivalul Național de Teatru de păpuși și pantomimă ”Ștefan Damian” de la Iași cu rezultate prețioase. Micii actori au ocupat locul I și au primit titlul de laureat al festivalului.

În perioada 12-14 iunie, la Iaşi s-a desfăşurat Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă „Ştefan Damian”. Festivalul a fost organizat de către Palatul Copiilor Iaşi şi se află la cea de-a XIX – a ediţie. De la Palatul Copiilor Alba Iulia a fost prezentă în acest Festival-concurs trupa „Visătorii”, de la cercul de teatru condus de doamna profesoară Teodora Mălin.

În concurs au fost prezente un număr de 15 județe din toată țara, cu nu mai puţin de 25 de trupe care de care mai pline de talent şi dăruire actoricească.

Este cu atât mai meritorie surpriza produsă de trupa „Visătorii”, care a luat locul I și titlul de laureat al acestui important festival de teatru pentru copii și tineret, activitate aflată în Calendarul Național de activități extrașcolare al MECS pentru anul 2015.

Felicitări trupei „Visătorii” din componenţa căreia fac parte elevii: Antonia Pascu, Miruna Coman, Amalia Bako, Alexandra Matei şi Andrei Dumitraş. Este de felicitat de asemenea eleva Antonia Pascu, cea care a luat premiul întâi pentru interpretare şi compoziţie actoricească pentru rolul „Prefectul” din piesa „Analfabetul” de Branislav Nusic.

Nu în ultimul rând, felicitări doamnei profesoare Teodora Mălin pentru această nouă reuşită profesională.

(C.M.)

[nggallery id=650]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea