FOTO. Trafic de coșmar și mașini avariate, miercuri dimineața pe varianta Pâclișa – Vințu din cauza restricțiilor de circulație. Coliziune ușoară din cauza drumului îngustat

Trafic de coșmar și mașini avariate, miercuri dimineața pe varianta Pâclișa – Vințu din cauza restricțiilor de circulație. Coliziune ușoară din cauza drumului îngustat

Traficul se desfășoară cu dificultate miercuri dimineața pe varianta Pâclișa – Vințu din cauza restricțiilor de circulație. Tronsonul cu lucrări de la intrarea în cartierul albaiulian pune și mai tare la încercare nervii celor aflați la volan.

ELIT

Lucrările la carosabil pe strada Brândușei, ce se continuă cu varianta DJ 107 A Alba Iulia (Pâclișa) – Vurpăr (Vințu de Jos/Sebeș), dar și cele de introducere a rețelei de utilități subterane, au dus la formarea de coloane de mașini miercuri dimineața pe acest tronson, dar și la evenimente neplăcute în trafic: „Trafic îngreunat la Pâclișa din cauza lucrărilor la str. Brândușei, mulți nervi și mașini avariates”, spune un participant la trafic. 

Mai mult, potrivit șoferilor care au așteptat minute bune în coloană, drumul îngustat a dus și la producerea de evenimente rutiere mai puțin plăcute. Mașinile din imagine ar fi fost implicate într-o coliziune ușoară.

Deși au fost montate semafoare pentru dirijarea traficului, circulația este îngreunată din cauza utilajelor și lucrărilor efectuate.

Șoferii care au drumuri pe acest tronson pot doar să se înarmeze cu răbdare și mult calm la volan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...