Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Tineri șahisti albaiulieni premiati de Moș Crăciun la Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul sportiv Napocensis Activ din Cluj-Napoca a organizat duminica un interesant turneu pentru copii sub numele “Vine Mosul!”. La invitatia de a se intalni cu Mos Craciun au raspuns cateva zeci de copii cu varsta intre 5 si 12 ani. Si de aceasta data copiii albaiulieni s-au numarat printre remarcatii competitiei, toti fiind premiati la final de Mos Craciun.

06 Imagini din  sala de joc

Paște Fericit! Gabriel Pleșa

La grupa de avansati sub 12 ani, Ianis Tarciuc (CSU Alba Iulia), in varsta de 9 ani, s-a clasat pe primul loc cu 5,5 puncte acumulate in 6 partide. Un rezultat foarte bun, care confirma progresul facut de Ianis in acest an.

 

Nu s-au lasat mai prejos nici copiii albaiulieni care studiaza sahul in grupele de initiere ale antrenorului Marius Ceteras, acestia dominand sectiunea copiilor incepatori. Cu 6 victorii in 6 partide, Andrei Simina (6 ani) a obtinut un nou succes in competitiile de copii, fiind urmat de un alt junior albaiulian, George Plesa (7 ani), care a obtinut 5 puncte. Mezinul delegatiei albaiulieni, Alexandru Simina (5 ani), care se anunta de pe acum o mare speranta a sahului albaiulia, a avut de asemenea o evolutie foarte buna, obtinand 4 victorii si pierzand 2 partide impotriva colegilor sai de pregatire clasati pe podium.

 

“Aceste rezultate frumoase vin ca o rasplata pentru munca acestor copii, care au fost foarte seriosi la pregatire pe parcursul acestui an. Sper ca in urmatorii ani ei si alti copii albaiulieni aflati la inceputul carierei sahiste sa ajunga in elita juvenila nationala, acolo unde deja se afla juniorii albaiulieni Mihnea Costachi, George Ileana, Iustin Ciorgovean si Radu Tampea”, a declarat antrenorul Marius Ceteraș.

[nggallery id=1465]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea