Rămâi conectat

Sport

FOTO Terenul de sport multifuncțional de la Liceul Sportiv Alba Iulia, recepționat. Meci demonstrativ între profesori și foști fotbaliști ai Unirii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Terenul de sport multifuncțional cu suprafață sintetică de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a fost recepționat luni. Cu această ocazie s-a desfășurat un meci demonstrativ între profesori ai instituției de învățământ și foști jucători ai echipei Unirea Alba Iulia. Meciul s-a terminat cu scorul de 7-7. Din echipa Unirii a făcut parte și actualul jucător al AFC Unirea 1924, Călin Cristea.

meci demonstrativ, la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia42Suprafața terenului multifuncțional de sport este de 1.144 mp, este amenajat ca un teren de handbal, cu suprafața sintetică, dar pe el se poate practica și fotbal, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții instituției de învățământ.

Obiectivul este împrejmuit, are tribune pentru suporteri, instalație de iluminat cu reflectoare și, tot în cadrul proiectului, curtea a fost asfaltată parțial.

Terenul este împrejmuit cu gard de 5 metri înălțime, este dotat cu plasă de protecție din poliamidă tot de 5 metri înălțime perimetral terenului de sport, tribună pentru spectatori cu trei rânduri în lungime de 20 metri și instalație de iluminat teren cu 12 corpuri tip proiector montate pe 6 stâlpi metalici de 8 metri înălțime. În cadrul proiectului a fost realizat și un sistem de preluare si scurgerea apelor perimetral terenului de sport cu deversare în rețeaua de canalizare din str. Ștefan Cel Mare, respectiv amenajarea curții prin așternerea unui covor asfaltic în suprafață de 1025 mp.

Terenul a fost realizat cu precădere pentru elevii Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, iar dacă va rămâne timp ar putea fi și închiriat, potrivit directorului liceului, Nicușor Marcu.

Dacă va fi închiriat, banii vor ajunge la bugetul local.

Lucrările la obiectiv au început în decembrie 2014.

Mai multe instituții de învățământ din Alba Iulia au teren de fotbal cu suprafață sintetică: Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel”, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și Școala Gimnazială ”Ion Agârbiceanu”.

[nggallery id=486]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea