Rămâi conectat

Sport

FOTO: tenismenele Tania Munteanu și Alexandra Moldovan (TC Sun Alba Iulia) – primele trofee la senioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tania Munteanu, Alexandra Moldovan, Cătălin Baciu-Sarmeș, Mircea Plopeanu și Chrissa Moldovan au repezentat cu succes, în weekend-ul trecut, clubul “Tenis Club Sun” Alba Iulia la competiția de tenis de câmp “Cupa Napoca” (categoria 1) desfășurată sub egida Federației Române de Tenis (FRT), în localitatea Cluj-Napoca. Meciurile s-au disputat la două categorii de vârstă: 10 ani (masculin și feminin), seniori și senioare.

Talentatele Tania Munteanu și Alexandra Moldovan au jucat pentru prima dată în cariera lor la categoria de senioare. Ele s-au impus în fața celorlalte 8 jucătoare prezente la turneu și au jucat fantastic finala, Tania reușind să câștige meciul în două seturi.

La categoria 10 ani masculin, locul întâi a revenit lui Cătălin Baciu-Sarmeș cu 5 victorii directe iar locul al treilea lui Mircea Plopeanu cu 3 victorii, pe un tablou de tip șah. La categoria feminină de 10 ani, Chrissa Moldovan s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, ea jucând pentru prima dată un turneu oficial al FRT alături de alte 7 jucătoare, această pozțiie însemnând și primele puncte obținute în clasamentul național.

Atunci când ai obiective importante, progresul zilnic este esențial. Rutina de zi cu zi reprezintă cheia acestui progres iar antrenamentele pun bazele succesului unui jucător de top. Felicitări jucătorilor pentru performanțele obținute la acest turneu de început de an, părinților și susținătorilor pentru încurajările și implicarea în dezvoltarea pe plan sportiv a acestor tineri și nu în ultimul rând felicitări antrenorilor care le sunt mereu aproape: Doru Brândușan, Bogdan Tronciu și Călin Moldovan”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentanta TC Sun Alba Iulia, un club consacrat de ani de zile în descoperirea și șlefuirea talentelor din “sportul alb” din arealul județului Alba.

[nggallery id=6773]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea