Rămâi conectat

Sport

FOTO: Tenismena Brândușa Roxana Dumitru (TC Sun Alba Iulia) a câștigat Trofeul Aqua Carpatica

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultatele excelente înregistrate de reprezentanții TC Sun Alba Iulia la diverse competiții din țară continuă să se adune precum mărgelele într-un șirag al performanțelor. Ultimul exemplu a fost oferit de talentata tenismenă Brândușa Roxana Dumitru, legitimată la clubul din Cetatea Marii Uniri, care s-a impus în finala probei de simplu a turneului Trofeul Aqua Carpatica, disputat, de curând, la Brașov.

Bucuria cea mare e dată de faptul că a reușit, din postura de favorită nr. 2 pe tablou, să câștige turneul singură, în balon, fără susținători, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cu un rezultat final de 4-2, 2-4, 10-5, în ultimul act, împotriva principalei favorite, Natalia Dragomir (ACS Tennis Performance Team București).

Anul acesta, chiar dacă a întâmpinat dificultăți ce au ținut de continuitatea antrenamentelor, a luat startul la întreceri importante la nivel juvenil și astfel au început să apară primele victorii. Până la momentul actual se poate lăuda cu 10 turnee care i-au adus succese însemnate, toate derulate într-o perioadă relativ scurtă de timp (iulie-noiembrie). Este o jucătoare care se antrenează constant și care își dorește să obțină rezultate pe măsură. A început să participe la competiții interne de la vârsta de 8 ani.

În prezent albaiulianca Brândușa Roxana Dumitru (foto, dreapta) se află pe locul 37 în clasamentul național (în urcare cu 10 locuri) având un total de 1263 de puncte acumulate. Născută în 16 martie 2011, ea a evoluat la categoria Under 10, categorie la care va avea ocazia să joace și anul competițional următor.

“Forma bună pe care a arătat-o de câteva săptămâni Brândușa, când se califica în alte finale și semifinale sau în sferturi în edițiile anterioare ale altor turnee, s-a materializat în cucerirea trofeului sub Tâmpa. Noi sperăm să își păstreze plăcerea de a juca tenis în continuare și aceasta să îi aducă cât mai multe victorii”, a punctat antrenorul Călin Moldovan (TC Sun Alba Iulia).

[nggallery id=8058]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea