Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Surprize delicioase de Ziua Națională: Expoziție culinară „Alba Iulia în farfurie”, pregătită de Chef Toma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Surprize delicioase de Ziua Națională: Expoziție culinară „Alba Iulia în farfurie”, pregătită de Chef Toma

Cei care au participat la evenimentele de Ziua Națională la Alba Iulia și au trecut pe la restaurantul unde Chef Toma a pregătit expoziția culinară inedită „Alba Iulia în farfurie”, au avut parte de o experiență cu totul specială.

Pe lângă bunătățile pe care Chef Toma le-a pregătit pentru acest eveniment, surprizele comestibile pregătite de chef au furat toate privirile invitaților.

Savarina cu perfuzie, cartea din carne, pita cu unsoare sub formă de șevalet, tabloul rustic sau deserturile în formă de pietre sau de hartă a României, au atras atenția în mod deosebit.

Consultant la mai multe restaurante din Transilvania, Cosmin Toma a participat de-a lungul timpului la diverse competiții și expoziții cu specific culinar.

Chef Toma se poate lăuda și cu cel mai mare desert realizat în România, un salam de biscuiți care a cântărit 30 de kg, dar și cu cea mai mare carte de bucate, care a avut aproximativ 4 metri, dar și cu un cuțit de aur, câștigat nu demult la emisiunea Chefi la cuțite.

[nggallery id=7590]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea