FOTO| Surprize delicioase de Ziua Națională: Expoziție culinară „Alba Iulia în farfurie”, pregătită de Chef Toma

Surprize delicioase de Ziua Națională: Expoziție culinară „Alba Iulia în farfurie”, pregătită de Chef Toma

Cei care au participat la evenimentele de Ziua Națională la Alba Iulia și au trecut pe la restaurantul unde Chef Toma a pregătit expoziția culinară inedită „Alba Iulia în farfurie”, au avut parte de o experiență cu totul specială.

Pe lângă bunătățile pe care Chef Toma le-a pregătit pentru acest eveniment, surprizele comestibile pregătite de chef au furat toate privirile invitaților.

Savarina cu perfuzie, cartea din carne, pita cu unsoare sub formă de șevalet, tabloul rustic sau deserturile în formă de pietre sau de hartă a României, au atras atenția în mod deosebit.

Consultant la mai multe restaurante din Transilvania, Cosmin Toma a participat de-a lungul timpului la diverse competiții și expoziții cu specific culinar.

Chef Toma se poate lăuda și cu cel mai mare desert realizat în România, un salam de biscuiți care a cântărit 30 de kg, dar și cu cea mai mare carte de bucate, care a avut aproximativ 4 metri, dar și cu un cuțit de aur, câștigat nu demult la emisiunea Chefi la cuțite.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Lasă un comentariu

• Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea datelor dvs. pe acest site web.


NOTĂ: Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lăsați. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a comenta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul ziarulunirea.ro nu raspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...