Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Super distracţie la Karaoke Party pe terasa Mira Summer. Zeci de albaiulieni au cântat şi au încins hora sub cerul liber

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mira Summer017Muzică pentru toate gusturile, distracţie între prieteni şi dans sub cerul liber. Aşa s-ar descrie în câteva cuvinte seara de karaoke de la Mira Summer. Zeci de tineri au luat cu asalt vineri seara terasa din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina pentru a-şi etala talentele de cântăreţi. Fie că au avut sau nu voce, petrecăreţii au lăsat inhibiţiile acasă, au luat pe rând microfonul şi au înviorat atmosfera cu melodiile preferate. „Scena” a fost numai a lor.

Muzica uşoară dar şi populară, de petrecere, românească, a răsunat vineri seara în Şanţurile Cetăţii. Iar dacă la început atmosfera a fost una mai calmă, după câteva zeci de minute, distracţia s-a încins, iar tinerii au ieşit la joc pe „ringul” de dans, melodiile populare fiind cele care i-au ridicat de la mese.

Mira Summer034Au încins hora, au cântat şi s-au destins la un pahar „de glume” până târziu în noapte alături de prieteni.

Astfel de petreceri au loc aici în fiecare marţi şi vineri seara, aşa că cei care au ratat seara de vineri se pot bucura de o petrecere pe cinste împreună cu gaşca, în serile ce urmează. Aveţi la dispoziţie şi numărul de telefon, 0749077069, pentru rezervări şi sugestii.

Sâmbătă seara, sunteţi aşteptaţi la „After school party”. Se dă o petrecere în cinstea celor care au încheiat anul şcolar.

Terasa Mira Summer este şi Terasa microbiştilor. Se poate urmări în direct, în aer liber,  Campionatul Mondial de Fotbal – Brazilia 2014

Reamintim că microbiştii au şi ei locul lor aici. Aceştia vor putea viziona partidele de fotbal din cadrul Campionatului Mondial “Brazilia 2014”, pe 2 televizoare LCD, poziţionate în aşa fel încât oriunde ar sta aşezaţi la masă pe terasă, să poată urmări meciul. În această seară se dispută două meciuri mari din optimile de finală ale Mondialului 2014: Brazilia – Chille (cu începere de la ora 19.00) şi Columbia – Uruguay, ora 23.00.

[nggallery id=2019]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea