Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Zeci de oi, atacate de o haită de câini, în Alba Iulia. „Cine ar răspunde dacă acești câini ar ataca un copil”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident neplăcut s-a petrecut astăzi, 23 mai, la o fermă din zona Hanului cu Berze, unde o turmă de oi au fost atacate de câini, pentru a doua oară în cursul unei săptămâni.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini în care prezintă prăpădul făcut de către câinii fără stăpân care au atacat oile în repetate rânduri.

În cadrul primului atac au fost uciși patru miei și două oi, iar după cel de-al doilea atac au fost vătămate opt oi și doi miei.

„Ne punem întrebarea legitimă, cine ar răspunde dacă acești câini ar ataca un copil sau chiar un adult, în condițiile în care sunt haite de câini agresivi în zonă cu sau/și fără stăpân?”, a mai transmis cititorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă Mormane de gunoiaie zac aruncate la doi pași de Grădinița nr.10 de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, un adevărat focar de infecție mai ales pentru copiii care frecventează instituția de învățământ. Citește și: VIDEO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea