FOTO/ȘTIREA TA: Un soldat roman din Piața Cetății din Alba Iulia a rămas fără… vârful suliței! Vandalismele din Cetatea Alba Carolina continuă!

Vandalismele din Cetatea Alba Carolina continuă! Ba un soldat rămâne fără baionetă, ba un conte e lăsat fără sabie, bătrâna fără ouă, iar florăreasa fără trandafiri.

De curând un segment din lancea unei statui, ce reprezintă un soldat roman, aflate în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina a dispărut!

Din nefericire, acest caz de distrugere a unora dintre cele mai de succes atracţii turistice din Cetatea Alba Carolina nu este singular. Mai multe statui din bronz şi obiective turistice au fost deteriorate sau distruse de nişte „binevoitori” sau iubitori de suveniruri unicat.

Unele dintre cele mai de succes atracţii turistice din Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia sunt statuite de bronz din interiorul cetății, care au darul de a reîntregi atmosfera de epocă cu tematici diferite.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...