FOTO ȘTIREA TA| Un alegător din Alba, susține că ar fi primit o coroană mortuară în fața porții, după ce ar fi refuzat să voteze vechea administrație a comunei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un alegător din județul Alba, susține că ar fi primit o coroană de flori, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de precedenta administrație a comunei Jidvei, și a declarat că nu îi va mai vota în cadrul acestor alegeri locale.

Un cititor al ziarulunirea.ro, a trimis pe adresa redacției, un mesaj, prin care relatează cele întâmplate și își exprimă nemulțumirea față de acest comportament.

ELIT

„Act de terorism, manifestat sub oblăduirea unei primării împotriva unui cetățean care și-a exprimat dezacordul fata de modul cum administreaza comunitatea. Daca mai spui ca nu-l vei vota pe fostul primar, candidat la un nou mandat, ales din nou, te trezesti cu coroane mortuare la poarta.

Prin ce scrie pe panglica mi se pare a fi o amenintare si mi se pare ca amenintarea este penala. Organele ar trebui sa raspunda unde s-a confectionat coroana si cine a scris pe panglica. Esti cu ochii pe ei, VELA sau nu? Daca e in haita voastra penelista nu se pune?

Am sa postez mereu pana voi avea un raspuns. Pana atunci voi trimite si la cateva televiziuni si ziare terorismul penelist manifestat impotriva unui cetatean care are si el dreptul la o opinie politica nu de tipul celei a lui werner. Opinia politica, tip werner, mi-o manifest eu impreuna cu gratiosul salut al lui Dinica: Fire-ati ai dreaku’!”, a scris cititorul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419