Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un afiș de pe o stradă din Alba Iulia scandalizează iubitorii de animale: „Să ne uităm la oamenii din jurul nostru care sunt de 10 ori mai răi decât un animaluț”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Un afiș de pe o stradă din Alba Iulia scandalizează iubitorii de animale: „Să ne uităm la oamenii din jurul nostru care sunt de 10 ori mai răi decât un animaluț”

Un afiș pus pe o stradă din municipiul Alba Iulia, scris într-un limbaj trivial, a scandalizat iubitorii de animale din oraș. Internauții care au văzut imaginile de pe strada Toporașilor s-au declarat indignați de modul în care cel care le-a pus a înteles să se exprime.

„Aș începe prin a spune că sunt o mare iubitoare de animale și la rândul meu dețin un câine,iar când ies cu el la plimbare strâng mizeria, în scopul păstrării unui mediu curat și civilizat. Dar până la a pune afișe de genul de către un/o individ/individă cu acest mod de exprimare e prea de tot!

Dacă un câine fără stăpân va urina în zona respectivă,ce se întâmpla? Cum îl atenționăm? Îl lovim? Aruncăm cu bolovani după el? Să fim serioși, în primul rând să ne uităm la oamenii din jurul nostru care sunt de 10 ori mai răi decât un animaluț și își aruncă gunoaiele, mictioneaza și își lasă materiile fecale peste tot! Pe aia nu îi mai vedem? Da, datoria mea de stăpân de patruped este să am grijă, dar asta ține de educația și bunăvoința fiecăruia.

Terenul din jurul imobilelor de locuit în comun, de regulă reprezintă domeniu public, în concluzie nu cred că a deținut cineva aprobare pentru a pune acest afiș!

Există foarte multă răutate în jurul nostru și uităm că noi “bipezii“ greșim mai mult decât un animal, având discernământ, că de acei 7 ani de acasă nu are rost să amintesc, s-au pierdut de mult”, a spus Ramona Mezinca pentru ziarulunirea.ro

Foto: Ramona Mezinca


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea