FOTO/ ȘTIREA TA: Trafic auto blocat în apropiere de Ampoița, joi dimineața – Se demolează poarta de la intrarea în localitate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O măsură luată de autorități, joi dimineața, i-a nemulțumit pe șoferii aflați în trafic, în zona localității Ampoița. Traficul a fost blocat mai mult timp deoarece se efectuau lucrări de demolare a porții amplasate pe DN74.

Potrivit martorilor, șirul de autoturisme forțate să staționeze și să aștepte finalizarea manevrelor efectuate de utilajul folosit pentru dezmembrarea construcției, s-a întins pe o distanță de mai mulți kilometri, în ambele sensuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cititorul care ne-a trimis poza este de părere că aceste manevre puteau fi executate la o oră mai potrivită unor asemenea lucrări, astfel încât să nu încurce circulația.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Așa după cum se poate observa în imagine, structura de lemn este foarte veche, iar cel mai probabil măsurile au fost luate după tragedia de la Tmișoara. Reamintim că poarta de intrare în municipiul Timișoara s-a prăbușit în timpul furtunii peste o mașină și a ucis un tânăr de 24 de ani.

**************************

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419