Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Culda Ionică

Publicat

în

Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,Dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Câteva străzi din municipiul Alba Iulia arată ca în urma unor ,,bombardamente”, așa cum reiese și din mai multe fotografii publicate pe internet.

Imaginiile cu străzile distruse au apărut în mediul online, puse de către Nicolae Bumbu.

Potrivit acestuia, drumurile se află în situația asta datorită celor care au lucrat la conductele de gaz, lăsându-le într-o situație deplorabilă.

În imaginile publicate în mediul online se vede cum dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar, trecătorii fiind nevoiți să le ocolească pentru a circula pe stradă.

De asemenea, și în stratul de asfalt s-au format gropi care sunt acoperite doar cu niște pietriș, spre indignarea celor care locuiesc în cartier.

Aceste străzi se află în zona magazinului „Dedeman” în cartierul denumit ,, Lumea nouă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea