// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ŞTIREA TA: Știti scuza aia cu ”mă întorc imediat”? E folosită de toți șoferii care parchează aiurea în Alba Iulia

Dacă te plimbi cel puţin jumătate de oră prin Alba Iulia, este imposibil să nu vezi două-trei maşini parcate aiurea. Ba pe trotuar, ba pe trecerea de pietoni, ba în poarta omului, ba în locuri interzise. Da, da, veşnica scuză, nu sunt locuri de parcare!

Degeaba s-a realizat parcarea cu plată în zona centru a oraşului, pentru că aceasta e prea departe pentru unii conducători auto care preferă să se parcheze cât mai aproape de locul unde trebuie să ajungă, chiar dacă asta înseamnă într-un loc interzis. Este cazul Bulevardului Ferdinand I , unde se află şi un indicator rutier prin care se specifică faptul că este o zonă de staţionare cu durată limitată.

Tupeul acestor şoferi din poate fi cu greu înţeles de ceilalţi participanţi la trafic. Lipsa locurilor de parcare, adusă mereu în discuţie, nu este o scuză pentru cei care obişnuiesc să-şi lase maşinile în locuri interzise şi care pot, prin gestul lor, să pună în pericol alţi participanţi la trafic.

Pe de altă, parte un cititor ne-a sesizat luni că degeaba avem străzi pietonale, pentru că acestea au devenit locuri de parcare pentru unii conducători auto. Parcarea lor îngreunează şi mai mult trecerea pietonilor care trebuie să ocolească maşinile prin şosea.

Maşini în aceste zone au fost văzute şi în alte zile parcate neregulamentar. Autovehicule parcate total aiurea sunt surprinse zilnic de către cititorii noştrii care îşi doresc în continuare ca autorităţile să ia măsuri.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO ŞTIREA TA: Știti scuza aia cu ”mă întorc imediat”? E folosită de toți șoferii care parchează aiurea în Alba Iulia

  1. eu 07.03.2017 la 13:16

    si politia nu vede niciodata nimica, scuza lor e sa sune cetateanul, nu sa se autosezise ei..

  2. Dan 07.03.2017 la 23:15

    Azi mi-am scos copilul la plimbare(10luni) in zona din centrul orașului aflat in Carucior. Am fost nevoit de nenumărate ori sa intru pe partea carosabila deoarece nu puteam trece de mașinile parcate pe trotuar. Si asta se întâmpla zilnic pe str teilor, zona ANAF Zona Curții de apel si a parchetului…nu va mai luați de toate cacariile si mergeti maine dimineata la ora 8 in capătul străzii București si aveti de facut multe poze, asta daca va tine…