Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA: Știti scuza aia cu ”mă întorc imediat”? E folosită de toți șoferii care parchează aiurea în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă te plimbi cel puţin jumătate de oră prin Alba Iulia, este imposibil să nu vezi două-trei maşini parcate aiurea. Ba pe trotuar, ba pe trecerea de pietoni, ba în poarta omului, ba în locuri interzise. Da, da, veşnica scuză, nu sunt locuri de parcare!

Degeaba s-a realizat parcarea cu plată în zona centru a oraşului, pentru că aceasta e prea departe pentru unii conducători auto care preferă să se parcheze cât mai aproape de locul unde trebuie să ajungă, chiar dacă asta înseamnă într-un loc interzis. Este cazul Bulevardului Ferdinand I , unde se află şi un indicator rutier prin care se specifică faptul că este o zonă de staţionare cu durată limitată.

Tupeul acestor şoferi din poate fi cu greu înţeles de ceilalţi participanţi la trafic. Lipsa locurilor de parcare, adusă mereu în discuţie, nu este o scuză pentru cei care obişnuiesc să-şi lase maşinile în locuri interzise şi care pot, prin gestul lor, să pună în pericol alţi participanţi la trafic.

Pe de altă, parte un cititor ne-a sesizat luni că degeaba avem străzi pietonale, pentru că acestea au devenit locuri de parcare pentru unii conducători auto. Parcarea lor îngreunează şi mai mult trecerea pietonilor care trebuie să ocolească maşinile prin şosea.

Maşini în aceste zone au fost văzute şi în alte zile parcate neregulamentar. Autovehicule parcate total aiurea sunt surprinse zilnic de către cititorii noştrii care îşi doresc în continuare ca autorităţile să ia măsuri.

[nggallery id=3542]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea