Ziarul Unirea

FOTO ȘTIREA TA: Statuile din Cetatea Alba Carolina, din nou vandalizate. Bastonul uneia a fost rupt și furat

Conform unui prost obicei devenit tradiţie, încă o statuie din Cetatea Alba Carolina a fost vandalizată, bastonul acesteia fiind rupt și furat.

Vandalismele din Cetatea Alba Carolina continuă, după ce în ultima perioadă mai multe statui din bronz şi obiective turistice au fost deteriorate sau distruse de către indivizi lipsiți de bun simț sau, probabil, ”iubitori„ de suveniruri unicat și gratuite.

ELIT

Actul de vandalism a fost semnalat de un cititor al ziaruluiunirea.ro, care a trimis fotografiile într-un mesaj pe contul de facebook al publicației: “Un nou act de vandalism! Bastonul statuii din Piața Cetății a fost din nou rupt de o persoană ,, puternică!!”

Din nefericire, acest caz de distrugere a unora dintre cele mai de succes atracţii turistice din Cetatea Alba Carolina nu este singular, cotidianul Unirea prezentând în mai multe rânduri actele de vandalism ale barbarilor deghizați în cetățeni civilizați.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

SSI 17 ianuarie 2019 at 16:51

Pai au impanzit cu camere de supaveghere toata cetatea tocmai ca sa-i prinda pe cei care vandalizeaza mobilierul stradal. Parca spunea viceprimarul Codru Plesa ca o sa aiba efect ca bla, bla… Se pare ca au doar ca sa vada cine cu cine se intalneste pe strada ca de fapt pe ei asta-i intereseaza.

Vlad 17 ianuarie 2019 at 20:49

Camere de luat vederi si politisti pe strada, asta ar rezolva problemele. Decat sa stea sa beseasca scaunele la sediu, politistii locali ar trebui sa fie toata noaptea pe strazi…

Comentariile sunt oprite