Ziarul Unirea

FOTO ȘTIREA TA| Scene ȘOCANTE în Alba Iulia: Cadavrul unui cal zace în râul Ampoi – ”Protecția animalelor exista în România?”

Cadavrul unui cal care zace în râul Ampoi a fost descoperit duminică de un albaiulian: ”Protecția animalelor exista în România?”

ELIT

Bărbatul a postat imaginea șocantă pe rețeaua de socializare facebook, împreună cu un mesaj de indignare față de felul cum problema protecției animalelor este tratată în România.

”A pierdut cineva un cal în Ampoi? Din păcate nu este viu, se vede, deci oameni buni voi sunteți chiar distruși mental, cum să omori un cal și apoi să îl arunci în Ampoi,  unde poate mai se adapă și alte animale.

Mi-e rușine cu voi, cu nația voastră de oameni fără mila și fără caracter! Va meritați soarta!

Asta e România în care trăim noi toți si acceptăm ca prostia să meargă la rang de aur. Protecția animalelor există oare în România?”, a scris cetățeanul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ics 26 aprilie 2020 at 22:51

Se pare ca respectivul e nascut pe luna si tocmai a aterizat pe Pământ! Scene de genul ala am vazut cu zecile si nu sunt izolate. Calul ala era , probabil, pana nu demult proprietatea unui reprezentant al etniei rrome, care prin tradiție nu pun mare preț pe animalele din dotare, în sensul că nu-i doare pe ei capul de tratamente ci doar de exploatarea animalului pana la moarte . După, il returnează naturii ca sa incheie ciclul. E simplu ca bună ziua. De protecția animalelor putem vorbi pana in momentul in care isi ridica banii de pe card la finalul unei luni in care au stat picior peste picior în niste birouri si cotloane a unor instituții de stat. Acum, stau pe acasa ca le e frica de covrigi. Sa privim partea pozitivă și anume că peștii din Ampoi au dezlegare la carne. Pescarii vor fi fericiți!

Cioroiul 28 aprilie 2020 at 6:36

Numai o cioară a putut face cate ceva !!Nu mai puneti in aceeasi oala romanii cu ciocoii borati@!!

Comentariile sunt oprite