Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Rușinos! Ce găsești într-o sală de cinema din Alba Iulia la sfârșitul filmului. Parcă suntem după “războiul stelelor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Popcorn, ambalaje, cutii și sticle împrăștiate peste tot. Așa arată o sală a cinematografului Inspire Cinema din Alba Mall, după ce spectatorii ies de la film. Imaginile surprinse în urma vizionării sunt unele care lasă un gust amar.

Rândurile dintre scaune sunt pline de resturi de floricele călcate în picioare, cutii și sticle. Când s-a aprins lumina, sala arăta de parcă s-ar fi desfăşurat acolo o bătaie cu mâncare. Încă o dată, dovedim că nu merităm, că nu ştim să preţuim ceea ce avem.

Oare după asemenea imagini am tânjit noi atâta vreme, după mizerie şi lipsă de civilizaţie? Pentru asta am aşteptat atâţia ani? Suntem sălbatici. Vrem calitate, dar noi înşine arătăm mereu opusul. Vrem cinematograf, vrem administraţie curată, fără oameni incompetenţi şi corupţi, dar noi înşine dăm cel mai prost exemplu cu putinţă.

Nu mocheta sălii de cinema iese şifonată, ea se curăţă cu aspiratorul sau, la nevoie, se schimbă. Imaginea albaiulienilor iese însă cea mai şifonată şi cea mai mânjită. Dar, probabil, nu ne pasă, cum nu ne pasă, de fapt, nici dacă avem cinematograf sau nu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea