Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Reparații și lucrări de reconsolidare la podul de lemn din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Reparații și lucrări de reconsolidare la podul de lemn din Cetatea Alba Carolina

Podul de lemn din Cetatea Alba Carolina a intrat în reparații și lucrări de reconsolidare. În timp, intemperiile, dar și traficul pietonal și-au spus cuvântul, astfel a fost necesar ca structura de lemn să fie refăcută și reconsolidată pe alocuri.

Podul de lemn ce face legătura dintre Parcul Unirii și Catedrala Romano-Catolică este intens circulat, atât de albaiulieni, precum și de turiștii ce aleg să viziteze cetatea unde istoria trăiește.

Deși responsabilitatea dovedită de administrația municipală este de apreciat, unele „guri rele” spun că este inadmisibil ca această structură de lemn să fie supusă reconsolidării și lucrărilor de reparații pentru a doua oară în decursul unui singur an și, mai în glumă, mai în serios, amintesc de sindromul Dorel, ce „bântuie ” orașul Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea