Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Râul” de gunoi de la Cugir! Un bărbat este oripilat de starea deplorabilă în care Valea „Pârâul Gugului” a ajuns

Publicat

în

Valea „Pârâul Gugului” din Cugir a devenit, în ultima vreme, o veritabilă „groapă de gunoi” pentru mulți cetățeni nepăsători.

Așa cum se poate observa și în imaginile apărute în mediul online, apa este contaminată de deșeurile aruncate de oameni, iar piesajul din jur a suferit grav de pe urma acestor acțiuni, „pătată” cu indiferență.

„Valea (unde fiecare face ce vrea și cum vrea) „Pârâul Gugului” care trece pe lângă grădina mea… Suntem o „mână” de oameni în acea zonă dar în toți acești ani ori de câte ori am curățat Valea tot așa arată…. Păcat că ne speriem de Pandemie, dar nu ne speriem de răul care îl facem naturii!

Electrica Furnizare Discount

Să vă fie rușine tuturor care nu sunteți în stare să vă adunați gunoaiele, să le duceți la un tomberon… E mai simplu când pleci din grădină să dai cu gunoiul în Vale… „Civilizație și pretenții 2021”, au fost cuvintele unui bărbat iritat de răul pe care mulți oameni aleg să îi facă naturii din jur, în loc să o respecte.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT la Aiud: Un tânăr de 18 ani a FUGIT de la fața locului, după ce a acroșat un biciclist, cu mașina. Victima, dusă la spital

Publicat

în

La data de 4 august 2021, în jurul orei 21.20, pe strada Avram Iancu din Aiud, un tânăr de 18 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism l-a acroșat pe tânăr, de 21 de ani, din Aiud, care se deplasa pe o bicicletă, după care și-a continuat drumul, fără a anunța poliția.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, tânărul a fost identificat de polițiști.

În urma accidentului rutier biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Electrica Furnizare Discount

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă li părăsirea locului accidentului.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

De câteva nopți, o vulpe flâmândă, își astâmpără foamea într-unul din cartierele municipiului Alba Iulia, aproape de strada Tulnicului. La lăsarea nopții aceasta vine să cotrobăie prin gunoaie și să se hrănească.

Animalul cu pricina, așa cum rezultă din filmarea trimisă de către un cititor al ZiarulUnirea.ro, nu este într-o condiție tocmai bună și dă semne că ar fi slăbit, poate tocmai de aceea tomberoanele țin loc de „restaurant” și sursă de hrană pentru vulpea surprinsă în filmare.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Un antreprenor local din Alba Iulia a semnalat astăzi printr-o postare pe mediul de socializare o situație ce naște multe semne de întrebare, iar unul dintre acestea ar fi : cât de sinonimă este administrația locală cu organizarea?

În trecutul apropiat extrem de mulți albaiulieni se întrebau de ce lucrările de trasare a marcajelor rutiere nu pot fi executate pe timp de noapte și este necesar ca și traficul să fie îngreunat pe timpul zilei.

Astăzi este rândul să ne punem aceași întrebare cu privire la serviciul de salubrizare din Cetatea Alba Carolina. Este necesar să îi deranjăm pe turiști și cetățeni cu mirosul unei mașini de gunoi în timpul zilei? Este chiar imposibil să se opereze noaptea?

Electrica Furnizare Discount

Știm – unele voci au să spună că operatorul este pe final de contract și acest lucru nu are să se mai întâmple, că viitorul este aproape, dar noi nu o să înghițim această măslină fiindcă operatorul are un plan stabilit, cum și următorul va avea, iar acel plan este aprobat de administrația locală, printre altele.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare