Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA: ”Primarul Mircea Hava, printre puținii îndrăgostiți din Alba Iulia. Așteptăm ploile torențiale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Inițiativa administrației locale de a monta pe podurile de lemn care despart Porțile a III-a și a IV-a ale Cetății Alba Carolina, cabluri pe care îndrăgostiții își pot prinde așa-zisele ”lacăte ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor veșnice, a fost privită drept una electorală sau albaiulienii nu o agreează deoarece nu există, sub pod, un râu, unde să-și arunce cheița și, astfel, așteaptă prima ploaie torențială, a scris un cititor pe adresa redacției.

indragostiti01

Având în vedere că în Alba Iulia există mulți îndrăgostiți și aproape 700.000 de turiști anual, cum a spus, recent, Hava, deci aproape 2.000 pe zi (?!?!?!?!?!?!?!?), ar trebui să vedem mai multe lacăte prinse și mai multă iubire, a mai adăugat acesta.

Citește și Primarul Mircea Hava a legat, de Ziua Femeii, un lacăt al iubirii de ”podul îndrăgostiților” din Alba Iulia – FOTO

”Altfel nu îmi explic. Nu știu de ce sunt doar circa 10 lacăte prinse, deși cablurile s-au montat de o lună. Fie gestul a fost privit drept unul electoral sau albaiulienii sunt nemulțumiți că nu există un râu, sub pod, pentru a arunca cheița, așa cum e normal în astfel de situații. Așteptăm prima ploaie torențială și vom avea, din nou, un râu, în șanțurile Cetății, iar Alba Iulia se va transforma, din nou, într-o mică Veneție și totul va fi romantic și frumos datorită canalizării prost făcute și a r……. care vor pluti, iarăși, prin șanțuri”, a scris cititorul pe adresa redacției.

Citește și Latura de Vest a Cetății Alba Carolina inundată, marți, după o ploaie de câteva ore: „O nouă piscina deschisă în Cetate”

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Aurora boreală vizibilă în mai multe localități din Alba: Imagini spectaculoase cu luminile nordului, surprinse pe cerul din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO: Aurora boreală vizibilă în mai multe localități din Alba: Imagini spectaculoase cu luminile nordului, surprinse pe cerul din județ Aurora boreală a fost vizibilă, din nou, vineri seară, din mai multe zone ale României, inclusiv în județul Alba. Un cititor ziarulunirea.ro din Stremț a imortalizat fenomenul spectaculos și a trimis imaginele pe adresa redacției. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea