Rămâi conectat

Ştirea zilei

Latura de Vest a Cetății Alba Carolina inundată, marți, după o ploaie de câteva ore: „O nouă piscina deschisă în Cetate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Latura de Vest a Cetății Alba Carolina a fost inundată, marți, după o ploaie care a durat câteva ore.

Latura de Vest01

Un internaut a realizat o fotografie din Piața Tricolorului, aproape de podul care duce spre Hotel Cetate, și  a postat-o pe rețeaua socială Facebook, însoțită de mesajul „O nouă piscina deschisă în Cetate”. O altă „piscină” deschisă la Alba Iulia se află pe Bulevardul Revoluţiei, la intersecţia cu Vânătorilor.

Canalizarea de pe Latura de Vest se pare că nu a făcut față ploii de marți seara.

Latura de Vest a fost inaugurată în 30 noiembrie 2013. Costurile totale ale proiectului de reabilitare şi punere în valoare a Laturii de Vest s-au ridicat la suma de 15 milioane de euro, din care 11 milioane de euro au fost bani europeni.

Tot astăzi, șase imobile din Alba Iulia, case și garaje, au fost inundate, pompierii fiind chemați să intervină pentru scoaterea apei, a anunțat ISU Alba.

Meteorologii au emis, marți, în aproape toată țara cod galben de ploi. Avertizarea meteorologilor a intrat în vigoare de la prânz și este valabilă până miercuri seară. Se vor semnala instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

sursa foto: facebook

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea